TAkIE pytano mam czy na stara Piaste Acery z Wykrecana kaseta Moge Włozyć ta przejsciówke????bo tam sie chyba wykreca taki jakby "przytrzymywacz" i wychodzi kaseta, to chyba mozna włozyc ta nakładke REBORNA???/
>>>GOD BLESS STREET<<<
Przejściówka REBORN SINGLE SPEED 16T
Re: Przejściówka REBORN SINGLE SPEED 16T
soJa pisze:TAkIE pytano mam czy na stara Piaste Acery z Wykrecana kaseta Moge Włozyć ta przejsciówke????bo tam sie chyba wykreca taki jakby "przytrzymywacz" i wychodzi kaseta, to chyba mozna włozyc ta nakładke REBORNA???/
>>>GOD BLESS STREET<<<
Z tego co zrozumiałem to masz starą piastę przeznaczoną do montażu wolnobiegów (nie mylić z kasetą!), nie będziesz mógł tam zamontowac tego patentu. Reborn jest przeznaczony na piasty z bębenkami 8/9rzędowymi
jak amsz pieaste na nakrecany wolnobieg to poprostu najtaniej i najlepiej bedzie kupić jakiś BMX-owy wolnobieg(np. dicte za 18zł)ale bedziesz musił troche sie osia pobawić i z przecentrowaniem koła,tak aby łańcuch był w linii prostej....po prostu piasta mtb an wolnobieg jest waska strasznie....
czaisz coś z tego?:)
czaisz coś z tego?:)
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!