Przejściówka REBORN SINGLE SPEED 16T

soJa
Kontakt:

Przejściówka REBORN SINGLE SPEED 16T

Post autor: soJa »

TAkIE pytano mam czy na stara Piaste Acery z Wykrecana kaseta Moge Włozyć ta przejsciówke????bo tam sie chyba wykreca taki jakby "przytrzymywacz" i wychodzi kaseta, to chyba mozna włozyc ta nakładke REBORNA???/

>>>GOD BLESS STREET<<<
konex
Kontakt:

Re: Przejściówka REBORN SINGLE SPEED 16T

Post autor: konex »

soJa pisze:TAkIE pytano mam czy na stara Piaste Acery z Wykrecana kaseta Moge Włozyć ta przejsciówke????bo tam sie chyba wykreca taki jakby "przytrzymywacz" i wychodzi kaseta, to chyba mozna włozyc ta nakładke REBORNA???/

>>>GOD BLESS STREET<<<

Z tego co zrozumiałem to masz starą piastę przeznaczoną do montażu wolnobiegów (nie mylić z kasetą!), nie będziesz mógł tam zamontowac tego patentu. Reborn jest przeznaczony na piasty z bębenkami 8/9rzędowymi
myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

konex tak zes to mu wytlumaczyl, ze nawet JA wiedzac o co chodzi nie kumam tego wytlumaczenia :D ( ale zmeczony juz pod wieczor jestem :P:P:P )

...w kazdym razie odpowiedz jest ta sama: N I E :D
ten koleś pode mną to ***** :D:D
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

myszek

No to chyba jakiś melanżyk musiał być... Bo napisałem to jasno i klarownie, dopisując konkretne wiadomości techniczne...:]
molmagic
Kontakt:

Post autor: molmagic »

jak amsz pieaste na nakrecany wolnobieg to poprostu najtaniej i najlepiej bedzie kupić jakiś BMX-owy wolnobieg(np. dicte za 18zł)ale bedziesz musił troche sie osia pobawić i z przecentrowaniem koła,tak aby łańcuch był w linii prostej....po prostu piasta mtb an wolnobieg jest waska strasznie....

czaisz coś z tego?:)
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
ODPOWIEDZ