Piasta funn big bertha qr 20 miekka os

A&K
Kontakt:

Piasta funn big bertha qr 20 miekka os

Post autor: A&K »

Jak sie wyciaga ten adapter(podkladki,nakladki jak zwal tak zwal:P)pod miekka os.....Sila juz probowalem moze jakis sposob????Jak montowane sa te podkladki....jakos przykrecane czy poprostu nakladane...moze ktos ma schemat???
PSIKUTA
Kontakt:

Post autor: PSIKUTA »

hmm akurat mam taka piste
chodzi ci o ten adapter z qr na zwykla 10 mm??
jesli tak to sie to rozkreca prz pomocy 2 kluczy imusowyh wklada sie je tam gdzie oske z zaciskiem i kreci to tak jakby rurka i wkrecone dwie srobki z obydwu stron!!
pozdrawiam
A&K
Kontakt:

dzieki dziala:]Wszystko sobie rozkrecilem!!!!
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

A ja już się nie załapałem na te piasty :/ Szkoda, bo to bardzo dobra piasta. Już ich nie ma w sklepach, a nie chciało mi sie czekać do przyszłego roku ;/
A&K
Kontakt:

PSIKUTA mam jescze ejdno pytanko jak wyglada ten adapter pod Qr???To jakos tesh sie wkreca,naklada cyz taka zwykla gola tulejka nakladana na oske....bo nie mam w sumei tych gadzetow a trzeba sobie dorobic:P
PSIKUTA
Kontakt:

Post autor: PSIKUTA »

hmm jak kupujesz piaste dostajesz z tym adapterem chyba ja taka dostalem
chyba ze jest wersja bez
w kazdym razie w komplecie sa takie podkladki ok 1 cm do 1,5 cm na stone dawno niewidzailem:D
niewazne jak zakaldasz do amora na os 10mm to tych podkladek sie niedaje
adapter z qr20 na 10 mm wyglada tak
rorka szerokosc ciut mniej niz szerokosc piasty bez podkladek
i z obydwu stron gwiny w wewnatrz rorki i sa takie sruby ktore nakrecasz (glowki maja wieksza srednice niz os czyli wiecej niz 20 mm nio i na srodku maja tak jakby oske tzn taki wypustek o srednicy 10 mm tak jak os za to trzyma sie kolo w widelcu a w tym "wypustku" jest otwor na klucz imbusowy
i 2 kluczami skrecasz aby tym adapterem scisnac piaste i wkladasz w widelec!!
proste jak drut
w kazdym razie jesli ci to interesuje mam taki adapter na zbyciu oryginal mi juz niepotrzebny
moge zrobic zdjecia (cienkiej jakosci ale moze cos z nich zobatrzysz moje gg
7524541
pozdrowionka
ODPOWIEDZ