Piasta funn big bertha qr 20 miekka os
Piasta funn big bertha qr 20 miekka os
Jak sie wyciaga ten adapter(podkladki,nakladki jak zwal tak zwal:P)pod miekka os.....Sila juz probowalem moze jakis sposob????Jak montowane sa te podkladki....jakos przykrecane czy poprostu nakladane...moze ktos ma schemat???
hmm jak kupujesz piaste dostajesz z tym adapterem chyba ja taka dostalem
chyba ze jest wersja bez
w kazdym razie w komplecie sa takie podkladki ok 1 cm do 1,5 cm na stone dawno niewidzailem:D
niewazne jak zakaldasz do amora na os 10mm to tych podkladek sie niedaje
adapter z qr20 na 10 mm wyglada tak
rorka szerokosc ciut mniej niz szerokosc piasty bez podkladek
i z obydwu stron gwiny w wewnatrz rorki i sa takie sruby ktore nakrecasz (glowki maja wieksza srednice niz os czyli wiecej niz 20 mm nio i na srodku maja tak jakby oske tzn taki wypustek o srednicy 10 mm tak jak os za to trzyma sie kolo w widelcu a w tym "wypustku" jest otwor na klucz imbusowy
i 2 kluczami skrecasz aby tym adapterem scisnac piaste i wkladasz w widelec!!
proste jak drut
w kazdym razie jesli ci to interesuje mam taki adapter na zbyciu oryginal mi juz niepotrzebny
moge zrobic zdjecia (cienkiej jakosci ale moze cos z nich zobatrzysz moje gg
7524541
pozdrowionka
chyba ze jest wersja bez
w kazdym razie w komplecie sa takie podkladki ok 1 cm do 1,5 cm na stone dawno niewidzailem:D
niewazne jak zakaldasz do amora na os 10mm to tych podkladek sie niedaje
adapter z qr20 na 10 mm wyglada tak
rorka szerokosc ciut mniej niz szerokosc piasty bez podkladek
i z obydwu stron gwiny w wewnatrz rorki i sa takie sruby ktore nakrecasz (glowki maja wieksza srednice niz os czyli wiecej niz 20 mm nio i na srodku maja tak jakby oske tzn taki wypustek o srednicy 10 mm tak jak os za to trzyma sie kolo w widelcu a w tym "wypustku" jest otwor na klucz imbusowy
i 2 kluczami skrecasz aby tym adapterem scisnac piaste i wkladasz w widelec!!
proste jak drut
w kazdym razie jesli ci to interesuje mam taki adapter na zbyciu oryginal mi juz niepotrzebny
moge zrobic zdjecia (cienkiej jakosci ale moze cos z nich zobatrzysz moje gg
7524541
pozdrowionka