DŁUŻSZE WAKACJE!
-
- Kontakt:
Paul wkur.wia mnie cały ten rząd, prezydent itd. coraz gorzej :(
Mnie to nie cieszy bo zawsze można się dłużej poprawiać w budzie...
wiem, że to dziwne i kiedyś też mysłałem jak większość, chcąc jak najkrótszej budy i najwięcej wolnego, ale odkąd jestem w liceum, to jest trudniej :/ , dlatego poprawianie się w ostatnich dniach jest ważne, a poprawki w wakacje z jakiegoś przedmiotu zapewniam Cię nie planuję ;P
Mnie to nie cieszy bo zawsze można się dłużej poprawiać w budzie...
wiem, że to dziwne i kiedyś też mysłałem jak większość, chcąc jak najkrótszej budy i najwięcej wolnego, ale odkąd jestem w liceum, to jest trudniej :/ , dlatego poprawianie się w ostatnich dniach jest ważne, a poprawki w wakacje z jakiegoś przedmiotu zapewniam Cię nie planuję ;P
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
-
- Kontakt:
ja pierdziele, to mzoe w ogole nie hcodzmy do szkoly? :P
tyle jeszcze pasi, ale jak by mialy byc od maja....
w koncu czlowiek sie zanudzi i nie bedzie co robic...
no tak wiem, zostaje zawsze jadna na rowerze, ale i tego sie nie chce robic jak jest 102*F w cieniu to kurwica bieze i pizdy mozna dostac....
tyle jeszcze pasi, ale jak by mialy byc od maja....
w koncu czlowiek sie zanudzi i nie bedzie co robic...
no tak wiem, zostaje zawsze jadna na rowerze, ale i tego sie nie chce robic jak jest 102*F w cieniu to kurwica bieze i pizdy mozna dostac....
hehe to jest taki trick zeby polska młodziez byla coraz głupsza,dzieki temu za pare wiekow mocherowe berety podbiją Polske a pozniej swiat,a to za sprawą Rydzyka jesst pewnie:]
<lol>
ale jak rano oglądałem wiadomosci to niewiezylem ze mogą zeczywiscie przedłurzyc wakacje a tu miła niespodzianka wieczorem mnie zastala:>
<lol>
ale jak rano oglądałem wiadomosci to niewiezylem ze mogą zeczywiscie przedłurzyc wakacje a tu miła niespodzianka wieczorem mnie zastala:>
lej na mÓr!!!!!!!!!