Film??
-
- Kontakt:
Film??
mam prośbę jeżeli macie jakieś bikowe filmiki, prześlijcie mi je na mejla a zrobie z tego jakiś fajny film, a potem poddam go waszej ocenie:D
mooi mejl to macias_2000@o2.pl
mooi mejl to macias_2000@o2.pl
-
- Kontakt:
dobra, moze za ostro wyszedlem. sprobojmy od poczatku
- jakie masz doswiadczenie w montazu
- jakiego oprogramowania uzywasz
mysle, ze te informacje sie przydadza, jesli chcesz, zeby inni zawierzyli ci swoje wypociny do zrobienia
poza tym na maila raczej nie wysle materialu w dv
ale ogolnie to pomysl ciekawy :)
- jakie masz doswiadczenie w montazu
- jakiego oprogramowania uzywasz
mysle, ze te informacje sie przydadza, jesli chcesz, zeby inni zawierzyli ci swoje wypociny do zrobienia
poza tym na maila raczej nie wysle materialu w dv
ale ogolnie to pomysl ciekawy :)
Inur - wiesz, rozumiem, ze mozna nakrecic material i podeslac komus kto to fajnie zmontuje. ale sporo filmow wychodzi tu kiepsko zrobionych, wiec wole na wszelki wypadek uprzedzic fakty i pytania.
jesli sam montuje film to moge zrobic z tego kupe ale jesli ktos mi montuje i pisze, ze fajny bedzie to chce wiedziec co i jak :]
nie czepiaj sie Inur, w koncu poprawilem sie wzgledem swojej pierwszej wypowiedzi :P
jesli sam montuje film to moge zrobic z tego kupe ale jesli ktos mi montuje i pisze, ze fajny bedzie to chce wiedziec co i jak :]
nie czepiaj sie Inur, w koncu poprawilem sie wzgledem swojej pierwszej wypowiedzi :P
Panie, juz były takie pomysły i to nigdy nie wypaliło.
Jak chcesz zobaczyć jak wygląda film montowany z tego co ludzie nadeślą, polecam film "Zrób Trika".
Większego kiczu w zyciu nie widziałem.
ps. Ciekawe czy przysłali juz nagrody hihi
Wiec ni licz na to ze to wypali, tym bardziej ze pratycznie nikt Cie tu na forum nie zna bo prawie wogole sie nie udzielasz.
Pozdrower
Jak chcesz zobaczyć jak wygląda film montowany z tego co ludzie nadeślą, polecam film "Zrób Trika".
Większego kiczu w zyciu nie widziałem.
ps. Ciekawe czy przysłali juz nagrody hihi
Wiec ni licz na to ze to wypali, tym bardziej ze pratycznie nikt Cie tu na forum nie zna bo prawie wogole sie nie udzielasz.
Pozdrower
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: