witam! wlasnie zamowilem taktro aquile a dostalem na paragonie jest napisane ze IO, a na hamulcu znowu jakies OH , HO IO, OI zalezy z ktorej strony sie popatrzy! Zaplacilem za chamulec 120 pln a z tego co wiem aquila na alegro 130-140. Wiec nie wiem czy sie klucic o to zeby i zamienili?
czy te hamulce zeczywiscie sie niczym nie roznia?
Bo mi sie zdaje ze IO jest montowane w rowerach seryjnie i jest inna nazwa niz aquila.
WIecie co, ale wezcie pod uwage chrzanienie sie z przesylkami, a jakby zrobili mie w **** i calkiem kasy nie oddali! oni mowia ze to to samo i jak chcem to moge wyslac i oddadza kase. Ale aquila jest drozsza od tego!
Wiem byl topic ale jedni mowili ze to samo inni ze nie, koledzy mi mowia ze to to samo i ze duzo osob jezdzi i nie ma problemow!
No jezeli to bedzie hamowalo porownywalnie to moim zdaniem nie warto zamieniac, nawett jak to nie to samo!
ja jak bym zamowil cos i przyslali by mi cos innego tzn inny model tego co chcialem to odrau bym do reklamowal a nie zastanawiel sie jeszcze i jeszcze bym opiepr.... za ta pomylke a wtedy moze by dali mi lepsza cene na to :P
Pawel99 Czytajac twoje posty wynika z nich że nawet Ci się nie che bawić w wymiany, trochę nie fair ze strony sklepu jezeli to inne hample ale skoro działają podobnie i dobra cena, to zakładaj i olej to.
No wlasnie sie chcem dowiedziec czy dzialaja podobnie! A wlasnie nie chce mi sie bawic w zamienianie bo bym przeplacil dodatkowo za conajmiej 2 przesylki czyli z 24 pln, a kolega mi mowi ze to tosamo... wiec tym bardziej moim zdaniem nie chce mi sie zmieniac! Tylko chcem sie upewnic jak ten hampel hamuje! czy tak samo ja aq! Ja mielem promaxa za 40 pln wiec teraz na pewno dla mnie niebo bedzie! :P
Pawel99 w sklepie sie pomylili to dlaczego ty masz placic za przesylke??
powinni pokryc koszty przesylki i wymienic ci ten hamulec. ja bym sie klucil z nimi.
jest duża roznica co do kwoty i jakości hamplca.. ja bym zwrócił a jak nie to bym sie tam wybrał chyba nie sam i bym sie zapytał jeszcze raz.... jeżeli to by było o np 200km od mojego domu;p
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange