na poczatku mowie ze zakladam posta w imieniu kolegi(on pisal text)
mam zamiar kupic sobie obrecz na tyl. Wacham sie miedzy tymi trzema obręczami i nie wiem którą wybrac do streetu i troche dirtu. Zależy mi na wytrzymałości oraz żeby nie była bardzo ciężka. Taka zeby dało sie nauczyc 180 bez wymiany koła itp.
mam jeszcze pytanie czy obrecz pod v-ki jest slabsza od tej pod tarcze??
ja mam supre mt uczyłem sie na niej jeżdzić a to niebyło lekkie bo ja wważe 50kg niedoloty itp były niezłe ;p no ale teraz już jest dobrze ;p moge powiedzieć że ta obręcz spisuje sie :)
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange
dozbieraj troche siana i kup sobie double tracka. ja właśnie taką obręcz daje teraz do tyłu i myśle ze bedzie wporzo. a jak niechcesz mieć tarczy to kupuj dm24 ta supre w ostateczności pozdro for tawot
ale pierdolicie...ja mam single tracka z tyłu i całkowicie daje rade,tylko że ja mam 24 cale :] ale jak narazie wszystko działa jak najbardziej poprawnie...
wiec polecam ta obręcz i moge powiedzieć że jest w chuuj lepsza od DM24 i to napewno..a supra to nie iwem :):)
mialem supre mt na tyle i co tydzien musialem centrowac kolo, nawet po dociagnieciu dobrze szprych to po kilku niedociagnietych 180 kolo latalo na boki:/
polecam mamuta, dobra obrecz:)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
mam obydwie obręcze i singletracka i dm24 i jezeli single track to tylko na przod bo na tyle po dupie za duzo dostanie. ja osobiscie polecam dm24 a co do supry nie wiem bo nie mam:P ale kumpel jeździ i naprawde wytrzymuje niezłe katusze:]
Pozdrower
ja mam dwa mamuty.. i tył załatwiłem tlyko przez moją głupote... bo nie chciało mi sie dupy podniesc na krawezniku:P:P i jest krzywa.. ale podciągnąłem szprychy i ucze sie 180 i obrecz tlyko troche góra dół ma bicie.. na obki zero... bardzo polecam