Czy jest cos takiego jak półogniwo ?
Czy jest cos takiego jak półogniwo ?
Witam mam problem ostatnio kupilem sobie jedna zebatke nakrecana i mam zle wyregulowane naprezenie lancucha bo chce miec singla bez napinacza.. i chce zeby nie bylo na scisk lancuch ani za luzno czy jest cos takiego jak pologniwo ? jak tak to jak to zrobic ?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jest
www.koxx.pl
www.koxx.pl
narzędzia: imadło, wiertarka, chęci
części: 2 ogniwa od łańcucha
Wykładasz podkładkę dystansową z wewnętrznego ogniwa, wkładasz je pomiędzy zewnętrzne i ściskasz imadłem. Wtedy połowa zew. ogniwa powinna się mieścić w zew. ogniwie. Następnie poszerzasz otwór ściśniętego ogniwa (tej węższej części) i to chyba koniec
Wykładasz podkładkę dystansową z wewnętrznego ogniwa, wkładasz je pomiędzy zewnętrzne i ściskasz imadłem. Wtedy połowa zew. ogniwa powinna się mieścić w zew. ogniwie. Następnie poszerzasz otwór ściśniętego ogniwa (tej węższej części) i to chyba koniec
Action pisze:narzędzia: imadło, wiertarka, chęci
A czy mógłbys mi to jakos sfotografowac bo nie rozumiem zabardzo krok po krogu... bede bardzo wdzieczny. moj email michalzielski@vp.pl
a nie lpiej kupić sobie napinacz SS ??
Taki za 89 zł ze stajni DaBomb ??
Wtedy sobie wkłądasz do przodu dwa blaty, 22 i 32 .. jak Cie weźmie na strit w sensie strit to sobie rekom wkłądasz 32 .. a jak cie weźmie na strit w sensie bałdziej tryal niz strit to sobie przekladasz paluchem na 22 .. dla mnie genialny patent :)
Taki za 89 zł ze stajni DaBomb ??
Wtedy sobie wkłądasz do przodu dwa blaty, 22 i 32 .. jak Cie weźmie na strit w sensie strit to sobie rekom wkłądasz 32 .. a jak cie weźmie na strit w sensie bałdziej tryal niz strit to sobie przekladasz paluchem na 22 .. dla mnie genialny patent :)