Dj III i Dj street
Dj III i Dj street
mam pytanie czy da się ząlozyć dolne lagi od dj'a streeta 2004 do dja III 03? tzn. dokładnie chodzi mi o to ze dj street jest pod koła 24 cale a zwykły dj jest pod 26 i jeden ma 130 skoku a drugi 80
wiec nie wiem czy to wszystko bedzie pasować.....wytłumaczy mi ktoś?
pZdR
wiec nie wiem czy to wszystko bedzie pasować.....wytłumaczy mi ktoś?
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kubawaldek Które lagi górne czy dolne, bo jak górne to sa takie same jak w dj III.
A wg waszefo rozumowania, to to co mówicie nie ma nic do rzeczy, lagi będą dłuższe ale amorka da się zmontować tylko że będzie wyższy i przy wykorzystaniu całego skoku nie będą się chowały do końca.
A wg waszefo rozumowania, to to co mówicie nie ma nic do rzeczy, lagi będą dłuższe ale amorka da się zmontować tylko że będzie wyższy i przy wykorzystaniu całego skoku nie będą się chowały do końca.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
-
- Kontakt:
boze ludzie ... prosze was nie wypowiadajcie sie jak czegos nie wiece ... blagam ... :(
wadomo ze podpasuje ten sam producent skoku bedziesz mial 130 jesli nie zmniejszysz ( o tym mozesz poszukac bo juz bylo to milion razy poruszane)
wszystko bedzie dzialalo bez problemu bo dolne lagi od dj street sa takiej samej dlugosci jak od dj tylko podkowa jest nizsza ( taka glupota ze strony marzocchi ale co tam :D )
wadomo ze podpasuje ten sam producent skoku bedziesz mial 130 jesli nie zmniejszysz ( o tym mozesz poszukac bo juz bylo to milion razy poruszane)
wszystko bedzie dzialalo bez problemu bo dolne lagi od dj street sa takiej samej dlugosci jak od dj tylko podkowa jest nizsza ( taka glupota ze strony marzocchi ale co tam :D )
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/