mozna jeszcze dostac dobrego dj z 2003 ?
mozna jeszcze dostac dobrego dj z 2003 ?
no własnie czy mozna jeszcze dostac jeszcze dobrego (nie peknietego)dj2 lub 3 z 2003 roku z góry dzieki za odpowiedzi a jka ktos ma na sprzedaz tio niech pisz nizej na forum z góry dziekuje
(a i niewiem czy w dobrym dzieale umiesciłem głoszenie) jak cos to sorki
(a i niewiem czy w dobrym dzieale umiesciłem głoszenie) jak cos to sorki
troche lipne pytanie czy można dostać 'dobrego'... szukaj po aukcjach... zależy jak kto jezdzi, mam kumpla co śmiga zajebiscie i nie ma żadnej ryski na DJ'u a drugi kumpel wogole nie umie jezdzic i ma peknieta korone...
musisz szukac po serwisach, komisach, sklepach (moze jakies niedobitki beda ale watpie) i na allegro... a jak nie to zagraniczne; ebay etc...
musisz szukac po serwisach, komisach, sklepach (moze jakies niedobitki beda ale watpie) i na allegro... a jak nie to zagraniczne; ebay etc...
www.feel-free.pl
ja kupiłem w lipcu 2005 dj'a II 2003 nówkę na gwarancji w sklepie rowerowym w u nas w Gdańsku. i jest super, bo mam gwarę do 2007 roku :) więc jakby mialo się coś dziać z koroną to luzik, wymienią. jakbyś chciał to jest jeszcze dj I 2003 na grubą qr 20 ale kosztuje ponad 1600 zł. więc troche drogo. ale poszukaj w sklepach rowerowych można znaleźć starsze roczniki, zapłacisz trochę więcej niż na allegro ale masz 2 lata gwary.
Ja ci moge sprzedać z dwoma kompletami goleni górnych z koroną. Mam od rocznika 2005 nóweczki nie pękniete a obecnie mam założone od rocznika 2003 z teflonem na goleniach. Nie ma różnicy w pracy i na starych i nowych goleniach amorek chodzi super, tylko trzeba wiedizeć jak to dobrze przełozyć.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
witam
co do tej gwarancji to mi wymienili korone na jakas z z1 z 2004:] wiedz jest gites bebechy i dol mam od dj3 z 2003 ale najleprze jest to ze calutki amor jest czarny co zadko sie zdarza przy dj3 no chyba ze z 2006 :] a co do pracy to bajka lepiej od 2004 dj3 no i najwarznejsze jest to ze nie peka tu jus korona i nie musialme sie piescic z gregorio bez problemu wymienili korone a jak nie chcesz miec problemu z korona to poszukaj amora z peknieta i dalej szukaj samej korony np z z1 dropoffa z 2004 albo z dj3 z 2005 tam sa duzsze golenie troszek ale leprza sztywnosc bedze chyba ze bardzo zalwrzy sie na tym zlotym na goleniach(teflonie) pozdrower
co do tej gwarancji to mi wymienili korone na jakas z z1 z 2004:] wiedz jest gites bebechy i dol mam od dj3 z 2003 ale najleprze jest to ze calutki amor jest czarny co zadko sie zdarza przy dj3 no chyba ze z 2006 :] a co do pracy to bajka lepiej od 2004 dj3 no i najwarznejsze jest to ze nie peka tu jus korona i nie musialme sie piescic z gregorio bez problemu wymienili korone a jak nie chcesz miec problemu z korona to poszukaj amora z peknieta i dalej szukaj samej korony np z z1 dropoffa z 2004 albo z dj3 z 2005 tam sa duzsze golenie troszek ale leprza sztywnosc bedze chyba ze bardzo zalwrzy sie na tym zlotym na goleniach(teflonie) pozdrower
http://www.pinkbike.com/photo/1036946/ SKRADZIONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!