Specialized p3
Specialized p3
rama - specialized p3 1400zł
amor - rock shox pike team 1900zł
obręcze sun rims double track 320zł
szprychy dt 180zł
piasty novatec 350zł
hamulce shimano deore xt 800zł
korba - truvativ husse felt hotvizer 319zł
suport - truvativ dh isis 119zł
kaseta shiamno deore xtr 190zł
przerzutka tył shimano deore xt 145zł
napinacz 599zł
stery fsa pigh dh pro 75zł
kierownica truvativ 100zł
sztyca truvativ 60zł
siodło velo 100zł
mostek truvativ 80zł
i ajkieś oponki za 200zł z dętkami
Co myślicie o takiej konfiguracji??
Spytał sie mnie gośc żebym mu doradził,,,spec p3 cena górna 7000zł,z ramą ,
rower będzie używany freeride,czasem street,,,więc jakbyscie cos zmienili to piszcie:)
Pozrdower:)
amor - rock shox pike team 1900zł
obręcze sun rims double track 320zł
szprychy dt 180zł
piasty novatec 350zł
hamulce shimano deore xt 800zł
suport - truvativ dh isis 119zł
kaseta shiamno deore xtr 190zł
przerzutka tył shimano deore xt 145zł
napinacz 599zł
stery fsa pigh dh pro 75zł
kierownica truvativ 100zł
sztyca truvativ 60zł
siodło velo 100zł
mostek truvativ 80zł
i ajkieś oponki za 200zł z dętkami
Co myślicie o takiej konfiguracji??
Spytał sie mnie gośc żebym mu doradził,,,spec p3 cena górna 7000zł,z ramą ,
rower będzie używany freeride,czasem street,,,więc jakbyscie cos zmienili to piszcie:)
Pozrdower:)
3,143k4r2 Może chodzi o Dual Controle...
stogi Załamujesz mnie czasami, ciekawe co za lol Cie uważa za takiego speca że prosi o porade..
szprychy dt 180zł JAKIE?????????
piasty novatec 350zł Konkretniej...
hamulce shimano deore xt 800zł Więcej szczegółow proszę...
suport - truvativ dh isis 119zł Chyba powinieneś mieć suport Howitzera
kaseta shiamno deore xtr 190zł Po cholere taka??
napinacz 599zł Cena nic nam nie mówi...Co z tego że za tyle, konkrety!
kierownica truvativ 100zł JAKA??
sztyca truvativ 60zł już Ci daruje brak konkretów...:p
siodło velo 100zł eee...
mostek truvativ 80zł JAKI ??
i ajkieś oponki za 200zł z dętkami JAKIE????????
Kurde gościu, chyba się kompletnie nie znasz...
stogi Załamujesz mnie czasami, ciekawe co za lol Cie uważa za takiego speca że prosi o porade..
szprychy dt 180zł JAKIE?????????
piasty novatec 350zł Konkretniej...
hamulce shimano deore xt 800zł Więcej szczegółow proszę...
suport - truvativ dh isis 119zł Chyba powinieneś mieć suport Howitzera
kaseta shiamno deore xtr 190zł Po cholere taka??
napinacz 599zł Cena nic nam nie mówi...Co z tego że za tyle, konkrety!
kierownica truvativ 100zł JAKA??
sztyca truvativ 60zł już Ci daruje brak konkretów...:p
siodło velo 100zł eee...
mostek truvativ 80zł JAKI ??
i ajkieś oponki za 200zł z dętkami JAKIE????????
Kurde gościu, chyba się kompletnie nie znasz...
Ja Bym Wzioł Shermana Filcka .. 110/150 jak bedzie chcial poskakac to 150 a na street 110 ... i Heble - za 800 zł masz jakiś wybór ja mam sam - Hayes 9-hfx HD 2 tłoczki ale nawet w DH dają rade ... Czyli jednym słowem według mnie - Pike / Sherman XT / Hayesy 203 mm !
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=108812057
..a może to stogi chce sobie kupić rower, ale sie nie chce przyznać. :D :D
Tak jak Konex wspomniał - też od razu spojrzałem na napinacz.. patrze "599zł" :| super.
konkret-konkret.
a tak w ogóle liczyłem sobie z sentymentu do P.3 mojego nowe P.3 z 66RC (nadaje sie do FR tak jak stogi wspomniał o zastosowaniach)..
i dziwnym sposobem wyszło mi 5000zł na Hayesach hfx9, napęd LX i XT, Holzfeller i inne. :/ więc pomysł na P.3 z PIKE troszke mało oryginalny :)
a jak już chcesz P.3 z PIKE, to zaproponuj swojemu przyjacielowi rower Kieła16 - też ma na sprzedaż. ;)
Pozdro.
Tak jak Konex wspomniał - też od razu spojrzałem na napinacz.. patrze "599zł" :| super.
konkret-konkret.
a tak w ogóle liczyłem sobie z sentymentu do P.3 mojego nowe P.3 z 66RC (nadaje sie do FR tak jak stogi wspomniał o zastosowaniach)..
i dziwnym sposobem wyszło mi 5000zł na Hayesach hfx9, napęd LX i XT, Holzfeller i inne. :/ więc pomysł na P.3 z PIKE troszke mało oryginalny :)
a jak już chcesz P.3 z PIKE, to zaproponuj swojemu przyjacielowi rower Kieła16 - też ma na sprzedaż. ;)
Pozdro.
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
konex widziałem już twoich kilka postów i sorry ale jestes dla mnie wielkim bałwanem - może znasz się na rowerach może nie ale jesteś tak nadęty że założe się że w podstawówce zawsze sam w ławce siedzisz - jesli masz jakiś konkret to mów- dopisz coś pochwal się swoją wiedzą - niech inni tez skorzystają a nie tylko jedziesz po wszystkich równo- gosciu mi pomaga zlożyć rower i RESPECT mu za to mam na to kasę i primo nie ukradłem jej nikomu secundo nie mam bogatych rodziców tylko sobie trochę popracowałem więc jesli chcesz coś dodać konstruktywnego to pisz chętnie przeczytam a jak nie to sorry ale stop beating around the bush
Pozdo
Pozdo
redsalmon Bardzo chętnie Ci wirtualnie "złoże" sensowny rower :) Dobrze że w końcu pojaiłeś się jako potencjalny odbiorca tego roweru. Przykro mi, ale Stogi nie napisał po prostu nic konkretnego.
Nie dało sie stwierdzic praktycznie nic po jego poscie...
Możesz się odezwać również na gg 3540496 to Ci ewentualnie coś doradze i pogadamy, jak ludzie :) Bez nabijania bezsensownych postów..
Nie dało sie stwierdzic praktycznie nic po jego poscie...
Możesz się odezwać również na gg 3540496 to Ci ewentualnie coś doradze i pogadamy, jak ludzie :) Bez nabijania bezsensownych postów..