Piasta reborn bloodlines przód
-
- Kontakt:
Piasta reborn bloodlines przód
co sądzicie o piascie reborn bloodlines na przód na łożyskach maszynowych ???
wlasnie zalozylem topic w sprzecie o tym badziewiu(takie moje wrazenie)qpilem nowa piaste niedosc ze nie dostalem do niej rachunku ani faktury to jeszcze o nicalym tygodniu lozyska mi sie poprostu rozpadly;/a robilem praktycznie tylko barspiny;/ jesli chodzi o moja rade to stanowczo odradzam!! ale jesli chcesz qpic bez lozysk nowa piaste to pisz tylko na priv!!
sprzedam czesci wykaz na maila lub na priv
-
- Kontakt:
No widzisz, a ja mam zgola inna opinie, kolega kupil tego reborna z redukcja ( zamawial z mkbike'a) , wpierw skatowal na tej piascie 2 marzoki na qr20, potem gdy juz nie mial siana ( po polowie roku uzywania ) zalozyl widly od treka z ta redukcja razem.i teraz juz prawie drugie pol roku ja katuje. w miedzyczasie pekla mu glowka w agangu.... po tym ja ON katuje ten sprzet smiem twierdzic ze piasta jest wiecej niz dobra jak za ta kase ( ps. JEZDZIMY w zimie gdy mokro ciapa zimno i inne takie wplywajace destrukcyjnie na piasty bajery wystepuja )....
Kto ma racje ?:P
Kto ma racje ?:P
ten koleś pode mną to ***** :D:D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
edytuj kurwa posty!
.a co do wymiany na ' fakture/rachunek' lub szeroko pojete prawo 'gwarancji' przypominam ze w Polsce takie pojecie ( przynajmniej odnosnie czesci rowerowych ) nie funkcjonuje....no MOZE z wyjatkiem gwary na ramki NS'a, DM i DC ( nie wszystkie ;] )
.a co do wymiany na ' fakture/rachunek' lub szeroko pojete prawo 'gwarancji' przypominam ze w Polsce takie pojecie ( przynajmniej odnosnie czesci rowerowych ) nie funkcjonuje....no MOZE z wyjatkiem gwary na ramki NS'a, DM i DC ( nie wszystkie ;] )
ten koleś pode mną to ***** :D:D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: