RMX R3 czy Cannondale Gemini 3ooo
RMX R3 czy Cannondale Gemini 3ooo
Co myslicie o tej ramie ??
Waze okolo 85 kg... slyszalem ze pekaja ... napiscie co myslicie ...
z gory dzieki za info
Edit: slyszalem ze RM7 pekaja :) chcialbym sie dowiedziec czy te tez tak pekaja :)
Waze okolo 85 kg... slyszalem ze pekaja ... napiscie co myslicie ...
z gory dzieki za info
Edit: slyszalem ze RM7 pekaja :) chcialbym sie dowiedziec czy te tez tak pekaja :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sluchaj nie wiem ja bym poprstu chcial rmx ale jak dh to mi zawsze sie z cannondale bardziej widzi. rmx jest ciezki chyba dosc. w sumie tlumiki obydwa git dhx 5.0 jest wypasiony a swing 4 jest taki jak 6 tylko brak mu regulacji tlumienia szybkich i wolnych drgan ;)ja obstaje przy RMX :]
Sprzedam damper ROMIC DOUBLE D 240mm / 75 mm - 990 zl!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Peknie, bo ma tak samo jak rm7 rozwiazane popychadla, jeden bardzo konkretny nieudany landing i ramka trzaska na wachaczu, a konkretnie na jego mocowaniu do ramy - wyrwie je. Rozpatrz sobie sily przy dobiciu - gdzie i jak sie rozkladaja.
Canondale, moim zdaniem lajtowa ramka do lekkiego fr i dh. Bez dropow i niedolotow, czysta technika i mieciutkie ladowania, wtedy super leciutki rowerek.
Nie boj sie uzywek, znajdz tylko dobre zrodlo.
Ja w tym przedziale cenowym nabylbym disco volante, lub jesli boisz sie pekania i chcesz hc, a nie podoba ci sie disco, to astrix havoc, ma przeniesione na gorny zawias zawieszenie jak w crossie ( ala stare bmw itp. )
i stratosa el jefe ( cos jak avy, tez showa i kayaba inside ;P ) i za 4000 da sie kupic ze sprowadzeniem.
Canondale, moim zdaniem lajtowa ramka do lekkiego fr i dh. Bez dropow i niedolotow, czysta technika i mieciutkie ladowania, wtedy super leciutki rowerek.
Nie boj sie uzywek, znajdz tylko dobre zrodlo.
Ja w tym przedziale cenowym nabylbym disco volante, lub jesli boisz sie pekania i chcesz hc, a nie podoba ci sie disco, to astrix havoc, ma przeniesione na gorny zawias zawieszenie jak w crossie ( ala stare bmw itp. )
i stratosa el jefe ( cos jak avy, tez showa i kayaba inside ;P ) i za 4000 da sie kupic ze sprowadzeniem.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://bike.ovh.org/czesci/w/v10/1.htm
w sumie ta wersja pasuje mi średnio na jeża, ale to wciąż bardzo dobra ramka, nie znam gościa, który ja sprzedaje więc nie wiem czy źródło jest godne polecenia.
Poza tym spytaj Maxa, on chyba ostatnio miał V10 stare na srzedaz (tak, czy nie? :)
w sumie ta wersja pasuje mi średnio na jeża, ale to wciąż bardzo dobra ramka, nie znam gościa, który ja sprzedaje więc nie wiem czy źródło jest godne polecenia.
Poza tym spytaj Maxa, on chyba ostatnio miał V10 stare na srzedaz (tak, czy nie? :)
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt: