Elo...jestem ciekawy jaką ramke trialową poradzicie na 26" oczywiscie najlepiej jak najtansze..mysle ze do 600zl..wiem ze takie tematy juz byly ale teraz wyszly jakies nowe kolekcje na 2006 rok i moze cos ciekawego sie pojawilo.....
ja mam triala mielca wlasnie na 26 kolo i jest calkiem dobrze z nim a teraz mielec robi naprawde ciekawe ramki a i cena niezlaa jakby cos sie z ramka pozniej stalo to bez problemu idzie sie z nimi dogadac
Kalman45 no mielec w tej cenie to bedzie najlepszy wybor. Szcegołnie ze teraz robia naprawde dobre ramy . Z tegio co wiem to niektorzy uzytkownicy np koxxow albo montych sie przesiadaja na mielce wiec warto.
Mój kumpel przesiadł się z koxxa level bossa longa na xtp a z xtp przesiada sie na mielca ! Bo naprawde te koxxy teraz to pekają jak zapałki ! bierz mielcaa i sie nie zastanawiaj !
No tak sie zastanawiam nad tą ramką http://www.bikemielec.com/bm_pl/common.html ale nie wiem jak sie sprawuje..wiec moze ktos smigal albo ma taką wiec chętnie bym sie czegos dowiedzial....
Kalman45 ja mam dokladnei ta ramke i szczerze mowiac nie jest zla w miare sztywna i jak na moje 175 cm wrostu i mostek jakis 50mm jes idealna dlugosc i katy superowe, nie mialem z nia zadnych problemow i nie zaluje ze ja kupilem u nich a tez chcialem nowa ramke
[]_ ([]) []_ po pierwsze edit ! po drugie nie bierzcie koxxów za 600 zł bo to bezsens ! Tak jak napisałem bierz mielca! Lepiej quatrro niz common'a ale twój wybór !