roweromania to sklep rowerowy w Sanoku. Oni właśnie sprzedają na allegro części. Sklep jest dobry a na allegro sprzedają nowe nieużywane części. Osobiście w sklepie jest OK więc na allegro powinno też być OK. Sporoludzi już kupowało od nich na allegro.
kupowalem od nich stery. nie napisali nic o tym ze sa niekompletne a potem tlumaczyli sie ze na KATALOGOWYM zdjeciu tych czesci nie bylo. teoretycznie po co mi stery bez gwiazdki i nakretki? dodatkowo byly one brutalnie zdejmowane z rowerow i nosily slady srubokreta.
ja bralem od nich amora, hamulec, kiere i obrecz - zawsze bylo w 100% OK
czasami zdarzaja sie czesci ktore sa sciagane z nowych bikow ale mi to nie przeszkadza
ja kupowałem od nich przez allegro i jeszcze na gg od nich coś tam chciałem i gorąco polecam wszystko szybko załatwione i można sie zawsze dogadać (przynjamniej w moim przypadku).
przez jakis czas mieli swoja strone roweromania.com, ale tera juz jej nie ma i wyglada na to, zep ozbywaja sie czesci na allegro. Wiem tylko, ze mieli dosyc konkurencyjne ceny (np. hussefelt, ktory w sklepie kosztuje 329 bylu nich za 279 LPN)
kupowalem u nich korbkie hussefelta i wszystko bylo w porzadku. normalne pudelko truvativa, szybka dostawa ponad to maja wszystkie rodzaje zebatek praktycznie, a z doswiadczenia wiem ze dosc trudno dostac np. 38 od reki w sklepie. polecam
ok dzieki za posty w wiekszosci waszyhch postow wynika ze koles/e sa ok ale jak mnie w **** zrobia to bedziecie zrzute robic na nowa korbe dla mnie :-)