Tychy! Tor i zrzuta

enjoy
Kontakt:

Tychy! Tor i zrzuta

Post autor: enjoy »

Dobry
Dzięki Damianowi z sickracu, będziemy mieli w pobliżu w końcu jakiś tor, a że w pobliżu jest płasko to będzie to tor dirtowy. To będzie na Kobiórze, gdzieś tam na jego działce czy kogoś znajomego, nie wiem mniejsza o to, ważne jest to, że trzeba sie zrzucić na jakieś ogrodzenie, łopaty, najlepiej ciężarówke z ziemią, jak ktoś ma dostęp do koparek to pisać... Ci którzy chcieliby coś wrzucić to jechać do sickracu, tam powinien stać słoiczek z etykietką "NA TOR" i tam wrzucać pieniądze :]

A niech zobacze kogoś, kto nie pomagał albo nawet złotówki nie wrzucił :/
Więcej na www.sickrace.tyski.pl/forum.php
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

duża ta miejscówa?

kiedy ruszają prace?

szkoda, że tak późno się dowiaduję, bo teraz jestem odcięty od świata i wśród moich wieści wolno się będą rozchodzić...
enjoy
Kontakt:

e czy duża to nie wiem... ale 100mx100m myśle że bedzie
a wiem że w sobote już jedziemy tam, zresztą wszystko pisze na forum sickrace :P
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

więc miejsce duże...

Pojechałbym chętnie pomóc, ale ramy jeszcze nie mam. Postaram się to rozgłosić.

Co do samego wykorzystania miejsca: może by się pobawić w jakiś tor(BMX-o podobny), bo na dirtach nie wszyscy skaczą, a na takim polu możnaby wszystko pomieścić. Dużo osób chciało coś na czym można się pościgać i pewnie byłoby więcej rąk do pomocy. Na sickrace rzadko wpadam, więc jakby co to dawajcie cynk tu, albo na gg.
enjoy
Kontakt:

"Pojechałbym chętnie pomóc, ale ramy jeszcze nie mam. Postaram się to rozgłosić."

ee jedziemy bez rowerów :] także musi.. yyy możesz przyjechać, załatw jakiś ludzi, SPRZĘT bo po co 30 osób jak bedzie 10 łopat
fura będzie kursowała po ludzi i sprzęt także z dojazdem nie będzie problemu

a co do toru bmx... tam jest płasko... a że wszyscy chcą dirty to będą dirty... nawet był pomysł jakąś ns'ke zrobić... a samo ogrodzenie [siatka + słupki] - 2k PLN, także jest co zbierać kasy :/

a ma ktoś dostęp do koparki? i trzeba by było znaleźć firme która coś kopie, ziemie przywiozą i jeszcze zapłacą za składowanie :d
enjoy
Kontakt:

up do *****...
ODPOWIEDZ