[Poznan] Wiosenny jam ?
[Poznan] Wiosenny jam ?
tak sobie myslalem ze z okazji wiosny moznaby zrobic jakis porzadny kilkudziesiecioosobowy jam, odwiedzic przy tym nie tylko "codzienne miejscowki" typu cytadela, ale objechac cale miasto wzdluz i wszerz.
moze jakos na poczatku kwietnia (kiedy bedzie cieplawo i sucho)?
moze jakos na poczatku kwietnia (kiedy bedzie cieplawo i sucho)?
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
:PKaKTuSSS pisze:no zielony bo Ty taki zajęty jesteś, że kumple to w kalendarzu na pierwszy wolny termin muszą się na jazdki zapisywać ... :P
Poprostu nie lubie jezdzic jak jest duzo ludzi, potem tylko staja i gadaja, to juz np. wole sam jezdzic, bo wiecej przyjemnosci z tego bede miec :)
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
to moze z okazji wiosny zrobimy impreze u foxow:D hahahha -joke-
a tak serio mozna by zrobic taki piwny wieczor.... bo co do jazdek to zielony ma 100% racji mi tez nie bedzie chcialo sie jedzic jak 70 osob bedzie na miejscowce... a przynjamniej tak mi sie wydaje teraz=]
swoja droga taka imprezka gdzie bylo duzo ludzi udala nam sie tylko raz... a mozna by na niej pogadac o szklarskiej np...
elo
a tak serio mozna by zrobic taki piwny wieczor.... bo co do jazdek to zielony ma 100% racji mi tez nie bedzie chcialo sie jedzic jak 70 osob bedzie na miejscowce... a przynjamniej tak mi sie wydaje teraz=]
swoja droga taka imprezka gdzie bylo duzo ludzi udala nam sie tylko raz... a mozna by na niej pogadac o szklarskiej np...
elo
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
hmmm ... > Zielony < ja też wolę jeździć incognito ... zazwyczaj jeżdżę sam lub z 1, 2 osobami ale idea Inurowego pomysłu chyba jest inna ... to nie ma być strikte trening tylko spotkanie z ludźmi ...
Dxx yyyyy chyba mają być jazdki a nie chlańsko ... to może najpierw baj a potem knajpa??:>
Dxx yyyyy chyba mają być jazdki a nie chlańsko ... to może najpierw baj a potem knajpa??:>
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
-
- Kontakt:
si moze byc... jestem ZA!!!KaKTuSSS pisze:Dxx yyyyy chyba mają być jazdki a nie chlańsko ... to może najpierw baj a potem knajpa??:>
to moze zaczniemy powoli ustalac jakas date...
========================================
na tej ustawce pogadamy jak ukarac wiare ktora zniszczyla lawice!!!!
dirty zniszczone jakies debile na motokrosach/kladach....nie wazne...na szczescie sa domysly kto to mogl zrobic... bojcie sie!!! macie przesrane!!!! trzeba byc kompletnym ****** zeby zniszczyc tyle dni (...) czyjejs pracy!!!!
[b][SPRZEDAM]
========================================
dirty zniszczone (sety, stoliki wszystko!!) jakies debile na motokrosach/kladach....nie wazne...na szczescie sa domysly kto to mogl zrobic... bojcie sie!!! macie przesrane!!!! trzeba byc kompletnym ****** zeby zniszczyc tyle dni (...) czyjejs pracy!!!![/quote]
Tak to niestety prawda... jestem jednym z tych ktorzy najbardziej przyczynili sie do powstania tych dirtow(mieszkam 100m od nich) 3 lata litej pracy poszly sie (cenzura) ku*** mac! Sety sa prawie nietkniete ale stoliki wszystkie 3 nadają sie do znacznej rekonstrukcji.Najazdy z ktorych bierze sie rozped tez sa do przerobienia a sciezki muldy i tak dalej zamienily sie w bloto z odcisnietymi kolami od crossa i dwoch quadow! Sprawcy niech sie modlą abysmy ich nie dopadli...
dirty zniszczone (sety, stoliki wszystko!!) jakies debile na motokrosach/kladach....nie wazne...na szczescie sa domysly kto to mogl zrobic... bojcie sie!!! macie przesrane!!!! trzeba byc kompletnym ****** zeby zniszczyc tyle dni (...) czyjejs pracy!!!![/quote]
Tak to niestety prawda... jestem jednym z tych ktorzy najbardziej przyczynili sie do powstania tych dirtow(mieszkam 100m od nich) 3 lata litej pracy poszly sie (cenzura) ku*** mac! Sety sa prawie nietkniete ale stoliki wszystkie 3 nadają sie do znacznej rekonstrukcji.Najazdy z ktorych bierze sie rozped tez sa do przerobienia a sciezki muldy i tak dalej zamienily sie w bloto z odcisnietymi kolami od crossa i dwoch quadow! Sprawcy niech sie modlą abysmy ich nie dopadli...
Poznan Dj/urban ride
www.dirtystyle.of.pl
www.dirtystyle.of.pl