Panowie i ewentualne panie:P Czym zalac magurke procz oryginalnego burżujskiego magura blood. Niech mi ktos wreszczie powie co sie tam leje z walsnego doswiadczenia. bo srednio mam ochote na zniszczenie uszczelek. CZekam na odpowiedzi bede wdzieczny jak sam....no ten....nooo....super sam:] POZDRO!
A kt ogo kurwa zalozyl matole? Ale z takimi debilami sie nie da. bo kurwa nikt nie odpowaida, jak ktos odpowie to wlasdnie tacy kretyni jak ty. Kurwa to forum jest pierdolneite. Jedeyna rzezc ktra mozan sie tu dowiedziec to chyab jak przykrecic v-ke do piwota. i to jeszcze jasno nie powiedza.ech...jestescie kretynami. Po tym co tu napsialem zaraz zaczna sie ******** moralne gadki, ze to niby cham jestem i wogole i bedziecie mieli o czym gadac zamiast o rowerach. POJEBANCY!
zalej płynem hydraulicznym mineralnym,moze byc do zawieszenia z citroena ale nie koniecznie,ja leje płyn hydrauliczny na którym pracują siłowniki róznego rodzaju na dole w kopalni,wazne zeby własciwosci miał zblizone lub lepsze od magurowskeigo płynu.
pozdro.
spokojnie można wlewać takie zielone gówno jak do zawiechy w citroenach to sie chyba HLM nazywa czy jakos tak, nie pamiętam, i za 1L dasz ok 25zł, w sumie to jest to samo co Magura Blood tylko że nie od magury i 1000razy tańsze
Ja zalałem magure r3 działało przez rok póki piach sie pod uszczelki nie dostał. teraz zalałem zwykłym płynem "hydrol" (do podnosników) jest gestszy ale jak jest chłodniej dziwnie klamka pracuje nie odbija do końca
Ja zalałem magure r3 działało przez rok póki piach sie pod uszczelki nie dostał. teraz zalałem zwykłym płynem "hydrol" (do podnosników) jest gestszy ale jak jest chłodniej dziwnie klamka pracuje nie odbija do końca