Stance Kingpin

froger34
Kontakt:

Stance Kingpin

Post autor: froger34 »

Witam nie wiem czy był taki tutaj temat ale chciałbym się zapytać o amorka Manitou Stance Kingpin co wy o nim sadzicie?? Jak chodzi?? i wogóle ? Dzieki za odpowiedz z góry :D
kolanko20
Kontakt:

Post autor: kolanko20 »

daj sobie spokoj, rozpiepszaja sie dosc szybko, nie polecam
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

no byly takie tematy i juz kilka razy szukalem ale tym razem mi sie nie chce...

ogolnie daruj sobie ;]
www.mm-foto.pl
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

ostatnio sporo topicow przegladalem zwiazanych z kinpinem i wszscy go sobie darowali...

tylko czemu. wszyscy go odradzaja, ale nie mowia czemu..
Traxxer
Kontakt:

Post autor: Traxxer »

Nie mówią bo nie ma się czym chwalić, że szybko schodzi anoda z goleni albo że dostaje luzów :p Poza tym ten amor nie pracuje :)
Maciekx
Kontakt:

Post autor: Maciekx »

anoda schodzi, lapie luzy, lamia sie na boosterach jak ciul. gosciu jeden mial ode mnie z miasta to po okolo 2 miechach poszedl sie jebac ten amor...
froger34
Kontakt:

Ej a co polecacie do 1000zł byle by dwupółka jakaś?? ;)
rafal_wufr
Kontakt:

Post autor: rafal_wufr »

co wy chcecie od tego kingpina!! wielka rzecz sie stanie jak anoda zejdzie? juz nie bedzie sie mozna lansowac nie bo brzydko wyglada... za 1000 nic lepszego sie nie kupi, a pozatym to juz chyba u nas w polsce normalne ze kazdy sie chwali czego on nie rozpieprzyl. ludzie w polsce zaczeli jedzic na deemaxach- odrazu wszyscy gadaja ze sie lamia itd. do polski trafily banshee- scream to gowno bo sie lamie.
Wy wszyscy stawiacie sobie za punkt honoru rozpieprzenie jakiejs czesci? myslicie ze bedziecie lepsi bo rozjebiecie cos?(przpraszam samo sie zlamie) Jak ktos dobrze jezdzi to nie psuje sprzetu tak szybko. Pozatym kingpin wedlug mnie ma zajebista prace i dobra regulacje tylko trzeba o niego dbac zeby sie nie zatarl.

a tak pozatym wezcie sobie sprawdzie jak tak lubicie wszystko lamac. skoczcie sobie jakiegos dropa i wyladujcie ze skrecona na chama kierownica w lewo albo prawo to wam kazdy amor wysiadzie. gadanie ze cos sie lamie a cos nie jest bezsensu bo jak umiejetnie korzystasz to nawet na najgorszym sprzecie mozesz wymiatac i go nie rozpieprzysz w takim tempie jak co poniektorzy pisza....
Co sie stalo z tym freeridem.......
lizzard king
Kontakt:

podpisuje sie pod wypwiedzia rafala...

wszyscy sie trzymaja tej anody...

kurna, jak narazie, to w moim otoczeniu nie zlamal sie tylko mtn maxa...

ale pierdolicie.... zlamie sie, anoda zejdzie, srutu tutu i co? a jaki amor wg. was za 1000 zl sie nei zlamie? junior! tak on jest genialny i w ogole, nie zlami sie nie, jest lepszy... gowno...

wszsycy gadaja, jak by robili niewiadomo co na tych rowerach i trzeba by je bylo zmieniac co 2 godziny...

mam duro i przez rok go nie zlamalem, a 100% osob tez sie wypowiada, ze one sie niby lamia... rozumiem, lamia sie, wiec czemu moj sie nie zlamal?

wszyscy tez gadaja, ze on nie pracuje, a wieksozc osob pewnie na nim nie jezdzila
froger34
Kontakt:

Dzieki chłopaki za pocieszenie jakoś wszyscy mówią że to lipny amor ale chyba wydaje mi sie ze jakos to chodzi hcyba to nie jest amor za 199zł. :/
rafal_wufr
Kontakt:

froger34 jasne ze chodzi. powiem wiecej ma zajebista prace pod warunkiem ze o niego dbasz, wiesz czyscisz go itd..... i na pewno na nim dlugo pojezdisz jezeli bedziesz wykorzystywal go z glowa. bo wiesz jak sie bedziesz rzucal niewiadomo z kad to ci sie polamie ale mysle ze masz troche wyobrazni :P :D.

aha i jeszcze jedno. jak juz bedziesz go mial to staraj sie nie rzucac rowerem bez powodu tak jak co poniektorzy w tych ich PROfilmach gdzie zrzucaja fajne rowerki z dropow tak "pod publike"
froger34
Kontakt:

rafal_wufr To nie wiem alew chyba wezme tego Stanca moge go mieć bardzo tanio ale trzeba bedzie o nie dbać zeby jakoś chodził ;)
rafal_wufr
Kontakt:

o kazdego trzeba dbac. o niektore mniej o niektore bardziej ale z reguly jest tak ze te o ktorej trzeba dbac bardzej lepiej sie sprawuja i ladniej chodza.
lizzard king
Kontakt:

froger34 jak kupisz, to powiedz jak sie sprawuje

i za ile go mozesz miec?
froger34
Kontakt:

lizzard king Dobrze a jazdziłęś może na takim?? I jak chodził ?? Płynnie??? CZy mulisto bo takie opinie słyszałem ale bardzo nie che mi się w to wierzyc :/
rafal_wufr
Kontakt:

chodzi plynnie
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

rafal_wufr
a junior? moze gorszy od kingpina? brak pracy + awaryjnosc, lamliwosc... wobec jurka, 170mm plynnego skoku, budowa prosta jak konstrukcja cepa, same sprezyny bez powietrza. pekniecia nie sa nagminne... a za 1000 to nie problem dostac. jezdzilem na jednym czy dwoch, oba zatarte. nie widzi mi sie rozkrecanie amora po kazdej jezdzie, smarowanie etc - wole raz na sezon zmienic olej a amor niezaleznie od warunkow pracowac bedzie tak samo.
lizzard king
mi peklo duro :P i to nie moje :P piwota ujebalo od goleni w rowerku kumpla (wada fabryczna :P)

ogolnie to odradzam, ale widze ze sa fanatycy manitou - moze tez sie bedziesz do nich zaliczac, Twoj wybor :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
lizzard king
Kontakt:

Cszyvy to moze ja mam dóro a nie duro, dlatego jeszcze ejst cale...

chce na nim latac dropa 3,5m i zobaczymy, jak to wytrzyma, to wytrzyma wszystko...
rafal_wufr
Kontakt:

Cszyvy o tak na pewno junior to jest dopiero sprzet. 170 plynnego skoku kurwa. jest z miekki a wciska sie do konca bez oporu. i to jest super przy podjezdaniu pod krawezniki. mozna sie polansowac. z tym ze sie mniej psuje to sie zgodze ale zeby to byla tak duza roznica to nie powiem. ale mowcie co chcecie... zreszta co ja bede sie o innych martwil....
ODPOWIEDZ