Suntourek do stretu/fr
Suntourek do stretu/fr
Zastanawiem sie jaki amorek do stretu/fr i normalnej jazdy po miescie. Podobaja mi sie te amorki: suntour xcr, xcp i xcm:) ktory z nich bedzie najlepszy dla mnie? [nie jezdze jeszcze dobrze] JEsli macie ajkies inne propozycje to tak do 200zl
z gory thx
z gory thx
Żaden. Dozbieraj jeszcze 200zł i kup jakiegoś starszego Bombera. Miałem juz Suntoura Duro i wiem że to gówno wiec XCR bedzie jeszcze słabsze. O RST nawet nie myśl. Jeżeli masz tylko 200zł max na amora to chyba najlepiej wziasc tego XCRa, chociaż ja już bym wolał sztywniaka :/
http://sstanikk.pinkbike.com/album/Freeride/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Młodziaki, jedynie Cszyvy-Przemooo- wybronili Mnie hehe wiedzą o co chodzi, pokazuje to poziom tego forum coraz mniej starszych uzytkowników...
Stanik Ja w ciągu 2lat miałem 4 amortyzatory, a za tą kase bym miał kilkanaście delt i nie miał bym żadnych problemów, tylko tym co miałem delta mogła ustępować pracą, a suntoury dalece ustępują delcie pracą... wybór należy do założyciela tematu...
Stanik Ja w ciągu 2lat miałem 4 amortyzatory, a za tą kase bym miał kilkanaście delt i nie miał bym żadnych problemów, tylko tym co miałem delta mogła ustępować pracą, a suntoury dalece ustępują delcie pracą... wybór należy do założyciela tematu...
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!