Kask z Lidla :D
Kask z Lidla :D
http://www.lidl.pl/pl/home.nsf//pages/c ... ask_enduro
ciekawe co lepiej chroni ten smieszny kask czy garnek od babci :]
Kiedy pojawią sie tarczówki,ramki,dampery itp. :)
ciekawe co lepiej chroni ten smieszny kask czy garnek od babci :]
Kiedy pojawią sie tarczówki,ramki,dampery itp. :)
Ale dupczycie ten kask wcale nie musi byc na glowie goscia ktory robi 14m dropa tylko na glowie dziecka ktorego rodzice dbaja przesadnie o jego bezpieczenistwo mysle ze z powodzeniem mozna go uzywac np podczas jazdy na desce a ty LastMan jebnij sie tym garnkiem w leb albo powiedz babci to cie wyreczy smieszny lolu
sprzedam czesci wykaz na maila lub na priv
wojtek_dh
co sie tak bulwersujesz, nie wiem czy popatrzyłes na inne oferty z tego dnia. MOżna tam kupic akcesoria na motor... WIęc kask tez pewnikiem w to wchodzi.Przeciętny rodzic nawet ten, który jest przesadnie wpatrzony w bezpieczeńswo swojego dziecka widząc napis kask na motor nigdy nie kupi mu go na deske,pomysl troszke...
co sie tak bulwersujesz, nie wiem czy popatrzyłes na inne oferty z tego dnia. MOżna tam kupic akcesoria na motor... WIęc kask tez pewnikiem w to wchodzi.Przeciętny rodzic nawet ten, który jest przesadnie wpatrzony w bezpieczeńswo swojego dziecka widząc napis kask na motor nigdy nie kupi mu go na deske,pomysl troszke...
robicie szopke z byle czego, bo kazdego z was stac na 661... lepiej niech jezdzi w tym i niech mu sie leb poci, niz jakby mial jezdzic bez niczego... albo jak co poniektorzy zabawni mowia w garnku... ciekawe ilu z was potem w temacie o smierci jakiegos 15latka postawi swieczke narzekajac ze jezdzil bez kasku...
luk4szm
http://www.lidl.pl/pl/home.nsf//pages/c ... ki_damskie
wow zobacz, biustonosz i majtki za 9,99 '- wow
wow zobacz, biustonosz i majtki za 9,99 '- wow
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Ja pierd**** ludzie nie czaje was.
Jak była akcja z tym kolesiem co sie zabił na Skateparku [*] to pisaliście że kaski powinny być dostepne dla wszystkich. Ale Polska to polska i kask dużo kasy kosztuje i niektórzy rezygnują z zakupu kasku, bo ich poprostu nei stać. Na początek jak to ktoś powiedział lepszy rydz niż nic!!
A z tą bielizna przeginacie. Niektórzy nie mają kasy to kupują, cóż taki kraj.
Normalenie żal mi was chłopaki nie macie z czego robić tragedii...
Jak ci sie nei podoba to nei musisz tego brechtać na forum.
Pozdrawiam
Jak była akcja z tym kolesiem co sie zabił na Skateparku [*] to pisaliście że kaski powinny być dostepne dla wszystkich. Ale Polska to polska i kask dużo kasy kosztuje i niektórzy rezygnują z zakupu kasku, bo ich poprostu nei stać. Na początek jak to ktoś powiedział lepszy rydz niż nic!!
A z tą bielizna przeginacie. Niektórzy nie mają kasy to kupują, cóż taki kraj.
Normalenie żal mi was chłopaki nie macie z czego robić tragedii...
Jak ci sie nei podoba to nei musisz tego brechtać na forum.
Pozdrawiam
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
bloszek
odejde troche od tematu
szkoda 15 latka jakby mogł to napewno by kupił jakis kask nawet ten wspomniany wyżej ale popatrz jaka byłaby reakcja otoczenia. Większość
bogatszych bikerów z jego miasta by go wyśmiała ze jezdzi w kasku z lidla itp. Chłopak by sie zniechęcił i juz i tak by go nie ubrał.To jest straszne a nie wartosc kasku,który zawsze troche
Cie ochroni.Temat był założony poto zeby popkazac ten kask i to ze w tej cenie mozna wyrwać uzywke z allegro.
Za offtop z bilzną wielkie sorrki ale to nie ja zaczołem
Jak chcecie to zamknijcie temat.
odejde troche od tematu
szkoda 15 latka jakby mogł to napewno by kupił jakis kask nawet ten wspomniany wyżej ale popatrz jaka byłaby reakcja otoczenia. Większość
bogatszych bikerów z jego miasta by go wyśmiała ze jezdzi w kasku z lidla itp. Chłopak by sie zniechęcił i juz i tak by go nie ubrał.To jest straszne a nie wartosc kasku,który zawsze troche
Cie ochroni.Temat był założony poto zeby popkazac ten kask i to ze w tej cenie mozna wyrwać uzywke z allegro.
Za offtop z bilzną wielkie sorrki ale to nie ja zaczołem
Jak chcecie to zamknijcie temat.
i takie tematy tylko takie zachowanie napedzaja...LastMan pisze:Większość
bogatszych bikerów z jego miasta by go wyśmiała ze jezdzi w kasku z lidla itp. Chłopak by sie zniechęcił i juz i tak by go nie ubrał.
da sie takie wnioski wycianac z twojego pierwszego postu... n/cLastMan pisze:Temat był założony poto zeby popkazac ten kask i to ze w tej cenie mozna wyrwać uzywke z allegro.
luk4szm