Jak już zapewne wiecie posiadam ramę Ballistic X-light. Pare minut temu ćwiczyłem na tym gównie bany hopy. Już po raz enty skoczyłem i nagle "Trach !!". Jak hamowałem słyszałem że coś obija mi szprychy. Patrze, a tu przerzutka wisi. Czy moge gdzieś nabyć hak do ramy ballistica ?
Za ***** nie moge odkręcić tej śruby co trzyma kawałek urwanego haka przy przerzutce !!! Pierdole to i wpizdu w kurwe sprzedam ten ****** rower. Może ktoś chce kupić ?
Paraqlitos :| jezu człowieku troche szybko sie zniechecasz... popryskaj jakims wd-40 albo czym takim. Poczekaj. Nie pisz 10 postów na raz. Urwany hak to nie powod do zakończenia kariery...:|
Ale wkurwia mnie to że co chwile coś mi sie pierdoli w tym ******* złomie !!! Jak kupiłem amora i kierownice + mostek to koła sie rozjebały. Jak mam nowe koła to hampel sie rozjebał, potem manetka. Teraz miałem wszystko git. Dziś mam urodziny i miałem zamiar kupić nowe koło na przód na DM24 tak jak tył. I nawet w te ****** urodziny nie moge pojeździć na rowerze bo sie wszystko sypie.
jak Cię to wk*** to lepiej sobie odpuść , jazda na rowerze to ciągła walka z wrednym żelastwem . Też mam Ballistic'a i ciągłe kłopoty z osprzętem i co sprzedaż złoma , może kupisz inny i też się będzie je***ł
jak Cię to wk*** to lepiej sobie odpuść , jazda na rowerze to ciągła walka z wrednym żelastwem . Też mam Ballistic'a i ciągłe kłopoty z osprzętem i co sprzedaż złoma , może kupisz inny i też się będzie je***ł
ze sprzetem to nie jest tak jak bedzie wszystko z gornej polki wdedy uwiez ale zadko ci sie cos posypie wiec nie rezygnuj stary tak szybko to tylko pierdolony hak normalka ze moze sie polamac:]