Witam chce qpić piaste pod singla . Jaka mi polecacie myslalem nad reborn grind albo Ns coaster single speed ?? a tak w ogóle to wie ktos gdzie je sprzedaja bo ja coasterów nie widze dzeki z góry i wesołych swiat i smacznych jaj ;p
ja bym na Twoim miejscu poczekal jeszcze z miesiac i wzial nowego coastera na 2006 rok. ma byc podobno poprawiony i dopieszczony. pogadaj z chlopakami na rowerowy.com kiedy dokladnie beda mieli.
Grind - lepsza bo szersza srednica mocowania wolnobiegu - 37mm a nie jak w przypadku coastera - 30mm, wieksza dostepnosc wolnobiegów na 37mm no i tanich bo jeden to koszt ok 15zł. Costery czesto sie "przekręcają".
Reborn Grind i NS Coaster ss to chyba 2 z tanszych i dosc dobrych piast na ss. Tak jak mowi karwos poczekaj troche bo na 2006 rok beda juz poprawione i lepiej uszczelnione coastery zreszta nie tylko piasty ;]
Mam ten sam dylemat... Ktoś wie jakie najmniejsze zębatki wchodzą na te piasty? Najlepszym rozwiązaniem była by piasta typu SS z mocowaniem kasetowym...przeznaczonym na tylko jedną zebatkę! :D