który dirt jumper1 lepszy????
który dirt jumper1 lepszy????
ktory ditr jumper lepszy 2004 czy 2005??
Jak ja nienawidze takie bezmyslnego pierdolenia,kurwa dirt jumper czyli amor do dirtu kurwa,ten amortyzator ma amortyzawac ladowania na hopkach dac rade w streecie a nie pracowac jak jakas stara zet jedyna. Wiesz kamilek nie mowilbys ze to gowno gdybys mieszkal gdziekolwiek indziej niz w polsce,dla nas sztywne sa dobre bo sie nie jebia i stac nas na nie a nie na ciagle wymiany amorkow,nie sciemniajcie ze nie chcilibyscie amorka,takze takie gadanie to czysta glupota i lans. Mam 2004 z jebnieta korona i dolnymi lagami,ale jezdze dalej i esjtem zadowolony,2005 porazka totalna na maksa prawie brak tlumienia i tlumiki sie zajebsicie czesto jebia i wogole,2003 mialy dobra prace,ale minal ten czas a wiec zapomniec trzeba o tym i isc dalej.Jedno powiem amor na sztywna oske skok 90mm i tyle to jest cos,street i dirt i git.peace
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
Suntour ja mam sztywny i powiem Ci ze nie chce amora a to dla tegoSuntour pisze:nie sciemniajcie ze nie chcilibyscie amorka,takze takie gadanie to czysta glupota i lans
ze poprostu sie przyzwyczailem juz i do dirtu mi starcza, moglbym miec
DJ'a ale poprostu nie chce
ale zgodze sie z toba ze spora czesc osob kupuje sztywne bo jest modne (dla lansu) :/
20 inches isn't a crime
czyli taki sherman jumper, tyle ze swoje kosztował i ciezko go juz teraz dostac, ale jak dla mnie jest to najlepszy amor do streetu/dirtu. Ale wiadomo ze w polsce malo kogo na takiego stac, a na takiego sztywniaka i stac wiekszosc ludzi i no jest dosyc mocny. Co do tematu to chyba bym wzioł 2005, jezdzilem i calkiem fajnie chodzi.Suntour pisze:Jedno powiem amor na sztywna oske skok 90mm i tyle to jest cos,street i dirt i git.peace
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
sa to dokaldnie te same amorki ( nie roznia sie niczym oprucz dlugoscia tlumikow co widoczne jesta jako wiekszy skok w modelach 2004) jedyna w 2005 roznica to chyba to ze w koronie nie ma dziurek na blotnik ale i tak pekaja tak smo czesto jak w modelach 2004 ... jesli masz dylemat ktory wziac to bierz poprostu ten w ktorym bardziej odpowiada ci skok( 100mm czy 130mm) jesli chcesz jezdzic strikte streetowo to kup sobie ten z 100 skoku bo jest sztywniejszy. pozdro
Taa sztywny to dopiero cudna sprawa... wez tego amora ktory ma lepsze oceny...2004 jest dluzej jezdzony i bedzie wiecej opini o nim ze peka korona i te sprawy...a 2005 jest nowszy i duzo ludzi co daje recenzje na niego niezdolalo jeszcze go rozwalic wiec powiedzia "tak on jest dobry...trzyma sie jak zaden inny" ....<--przyklad....
Bierz 05.. Ma lepsze tłumienie.. Ja wprawdzie opieram się na modelu III a nie I, ale różnią się one jedynie ilością pokręteł. Kumpel ma 05 i chodzi jak masełko, ja mam 04 i chodzi jak kupa. Ale spoko amorek jest i daje rade :)
[url=http://slopestyle.pl]Slopestyle.pl[/url] - [b]Magia rowerowej ekstremy[/b]