topic o kradionym sprzecie QRWA
topic o kradionym sprzecie QRWA
Dlaczego nie moge dodac posta do tematu o kradzionym sprzecie? Cos sie zjebalo wiec napisze tutaj to co chcialem napisac tam:
Nie chcialem sie udzielac w tym zalosny,m topicu, ale miarka sie przebrala.
WSTYD MI ZE TEN ZDECHALAK JEST Z MOJEGO MIASTA!!! KURW.A
Detłicz kim ty wogole kurw.a jestes?? Na czym ty jezdzisz i wogole jakies blizsze dane zeby,m wiedzial komu NIE PODAĆ reki na trasie czy gdzies...
Nie chcialem sie udzielac w tym zalosny,m topicu, ale miarka sie przebrala.
WSTYD MI ZE TEN ZDECHALAK JEST Z MOJEGO MIASTA!!! KURW.A
Detłicz kim ty wogole kurw.a jestes?? Na czym ty jezdzisz i wogole jakies blizsze dane zeby,m wiedzial komu NIE PODAĆ reki na trasie czy gdzies...
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
-
- Kontakt:
Detlicz piczo! Nie wiem czy to co napisales to czysta prowokacja czy myslisz tak na serio, ale jesli mowisz to z takim przekonaniem, i jest to calkowita prawda, to jak dla mnie jestes smieciem, ktory (z calym szacunkiem do twojej wiedzy an temat rowerow) na forum nie ma miejsca i najlepiej bys uczynil podajac sie do dymisji...
Takie podejscie przechodzi wszelkie pojecie, jest zalosne do granic mozliwosci.
Czlowieku, rusz dynka! Mam raptem 19 lat, dopiero ide na studia, od 1.5 roku wzialem od rodzicow moze z 200zl , a zaplacilem sobie za prawko, liceum, studia, wszystko, do tego w tym tygodniu bede mial kompletny wymarzony rowerek na NOWYCH czesciach, prosto ze sklepu! ( a nie kradzione ****** gowno) , i do tego za kolejny tydzien skladam kolejny rower, rowniez spoko , i rowniez na nowych czesciach...
I do tego wszystko doszedlem nie kradnac, nie klamiac, nie oszukujac - zrobilem to MYSLAC! Ponad wszystko cenie sobie lojalnosc i uczciwosc i jak na razie dobrze na tym wychodze...
Smierc zlodziejom! A ludzi myslacych jak ty powinno sie leczyc u psychologa, a gdy to nie pomoze, IZOLOWAC od spoleczenstwa!
Takie podejscie przechodzi wszelkie pojecie, jest zalosne do granic mozliwosci.
Czlowieku, rusz dynka! Mam raptem 19 lat, dopiero ide na studia, od 1.5 roku wzialem od rodzicow moze z 200zl , a zaplacilem sobie za prawko, liceum, studia, wszystko, do tego w tym tygodniu bede mial kompletny wymarzony rowerek na NOWYCH czesciach, prosto ze sklepu! ( a nie kradzione ****** gowno) , i do tego za kolejny tydzien skladam kolejny rower, rowniez spoko , i rowniez na nowych czesciach...
I do tego wszystko doszedlem nie kradnac, nie klamiac, nie oszukujac - zrobilem to MYSLAC! Ponad wszystko cenie sobie lojalnosc i uczciwosc i jak na razie dobrze na tym wychodze...
Smierc zlodziejom! A ludzi myslacych jak ty powinno sie leczyc u psychologa, a gdy to nie pomoze, IZOLOWAC od spoleczenstwa!
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
acha ja chcialem sie wypowiedziec na temat tego co tam napisalem!!!
Oczywiscie ze kuszaca jest zjazdowka za 1000 zl ale nie potrafilbym na niej jezdzic!!! Ktos zaplacil ciezkie pieniadze za to a ja mam to kupic za 1000 zl!!!
Jestem jeszcze mlody mam 15 lat duzo zeczy jeszcze nie rozumiem ale nie byl bym w stanie zrobic czegos takiego!!!
Oczywiscie ze kuszaca jest zjazdowka za 1000 zl ale nie potrafilbym na niej jezdzic!!! Ktos zaplacil ciezkie pieniadze za to a ja mam to kupic za 1000 zl!!!
Jestem jeszcze mlody mam 15 lat duzo zeczy jeszcze nie rozumiem ale nie byl bym w stanie zrobic czegos takiego!!!
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
no z kolesiem ktorem ma tak nasrane(deathwith) nigdy nie wiadomo. Ale mam pytanie, co z tego, ze jestem jeszcze mlody, co z tego, ze jests wiekszy. Dobrze ze nie mieszkasz we Wrocku bo tu takich nie lubimy i nie mialbys latwego zycia, a znasz take powiedzenie: I herkules dupa gdy przyjaciol kupa?? Skor Ty flache musisz stawic zeby Ci pomogli kogos naj**** to spox. I powiem Ci jedno, nie ruszaja mnie i innych jak widze teksty tupy(lebki) i takie tam. Jak chcesz wiedziec to kilka lat cwiczylem sztuki walki i nadal mam kilku kolegow ktorzy cwicza wiec sie odwal. Mam pomysl, moze zawiarzemy jakis fanklub jego intelektu badz cos w tym stylu?? i jak bedziesz jezdzil na kadzionym sprzecie to tu sie nie pokazuj.
-
- Kontakt: