szczyrk\utron\wisla itd - WARUNKI !!
szczyrk\utron\wisla itd - WARUNKI !!
witam , mam pytanko odnosnie warunkow na skrzycznem , w wisle , ustroniu itp ,bo chcemy z kolegami jechac na majowke pojezdzic ,
wiec zwracam sie do ludzi z okolic:
czy jest szansa, ze sie cos poprawi do 30 kwietnia na skrzycznem ?
czy w wisle mozna juz jezdzic na tej trasie co maja byc zawody pod koniec maja (czy jest jeszcze snieg , czy jest dostatecznie sucho)?
a co z innymi miejscowkami w tych okolicach , ustron-czantoria itd itp. ,
wazne zeby nie bylo sniegu, bylo w miare sucho , zeby byly jakies konkretne traski DH no i oczywiscie wyciag.
a moze zakopane , myslenice ? jak ktos jest z okolic to
za wszelkie info bylbym bardzo wdzieczny.
pozdrawiam
henryk
wiec zwracam sie do ludzi z okolic:
czy jest szansa, ze sie cos poprawi do 30 kwietnia na skrzycznem ?
czy w wisle mozna juz jezdzic na tej trasie co maja byc zawody pod koniec maja (czy jest jeszcze snieg , czy jest dostatecznie sucho)?
a co z innymi miejscowkami w tych okolicach , ustron-czantoria itd itp. ,
wazne zeby nie bylo sniegu, bylo w miare sucho , zeby byly jakies konkretne traski DH no i oczywiscie wyciag.
a moze zakopane , myslenice ? jak ktos jest z okolic to
za wszelkie info bylbym bardzo wdzieczny.
pozdrawiam
henryk
Sytuacja wygląda następująco: na czantori nie można jeździć z rowerami od ponad roku, na Skrzycznym nadal leży snieg, na stozku byłem dzis tj 22.04 i jest końcówka sniegu, pozostały niewielki łaty sniegu w lesie, zdjęcia umiescze jeszcze dzis na stronie zawodów Downhill Contest - www.freestyle.pl
Sytuacja wygląda następująco: na czantori nie można jeździć z rowerami od ponad roku, na Skrzycznym nadal leży snieg, na stozku byłem dzis tj 22.04 i jest końcówka sniegu, pozostały niewielki łaty sniegu w lesie, zdjęcia umiescze jeszcze dzis na stronie zawodów Downhill Contest - www.freestyle.pl
witam , dzieki chlopaki za info, teraz jest dosc ladna pogoda wiec moze sie cos jeszcze poprawi ,
jakby ktos w tym tygodniu wpadl na skrzyczne lub stozek to zapraszam do podzielenia sie wrazeniami ;)
dzieki jeszcze raz , pozdrawiam ,
duzych predkosci ,milych lotow i lagodnych ladowan zycze :D
hanryk
jakby ktos w tym tygodniu wpadl na skrzyczne lub stozek to zapraszam do podzielenia sie wrazeniami ;)
dzieki jeszcze raz , pozdrawiam ,
duzych predkosci ,milych lotow i lagodnych ladowan zycze :D
hanryk
Witam Panowie, wybieram się na weekend na Skrzyczne i mam dwa pytanka:
- na ile sprawdzona jest informacja na temat otwarcia wyciągu po przeglądzie;
- czy zna ktoś aktualne warunki;
z mojej strony:
Tydzien temu byłem na Koziej i do 800mnpm zero śniegu, na klimczoku widziałem że jeszcze leży śnieg w lasach.
Rok temu na Skrzycznym sytuacja była właśnie taka jak pisze <p.iwo>
od Jaworzyny można było jeździć, powyżej duże czapy białego szlamu, miejscami niebezpiecznego (twardy lód).
- na ile sprawdzona jest informacja na temat otwarcia wyciągu po przeglądzie;
- czy zna ktoś aktualne warunki;
z mojej strony:
Tydzien temu byłem na Koziej i do 800mnpm zero śniegu, na klimczoku widziałem że jeszcze leży śnieg w lasach.
Rok temu na Skrzycznym sytuacja była właśnie taka jak pisze <p.iwo>
od Jaworzyny można było jeździć, powyżej duże czapy białego szlamu, miejscami niebezpiecznego (twardy lód).
Informacje na temat kolejki znajdziesz na stronie cos-u dokladnie tu: http://www.cos.szczyrk.pl/dzialy.php?id ... ja_kolejka , wczoraj przejezdzalem obok skrzycznego i na dolnym odcinku raczej nie ma sniegu, na górnym jeszcze nie da sie jezdzic
pozdro
pozdro
thx <tomo> za nfo.
Podobną informację przeczytałem na http://szczyrk.pl
(Wznowienie ruchu nastapi 30.04.2006 r.)
btw.szukałem potwierdzenia informacji, bo nikt w ośrodku nie odbierał fona.
Podobną informację przeczytałem na http://szczyrk.pl
(Wznowienie ruchu nastapi 30.04.2006 r.)
btw.szukałem potwierdzenia informacji, bo nikt w ośrodku nie odbierał fona.