Kupował już ktoś w tym sklepie? Były jakieś problemy z zamówieniami? Szczególnie interesują mnie amrtyzatory np. Marzocchi DJ 2005 za 549zl - cena jakos podejżanie niska?
csxW tym sklepie kupowałem: koło przednie, później napinacz oraz przerzutkę. Wszystko dochodziło na czas (2-3dni) i produkt był 100% zgodny z opisem. Więc sklep mogę polecić.
EDIT:
właśnie patrzę na amortyzatory w tym sklepie i widzę dirt jumpera i dirt jumpa, który kosztuje 550zł. Jeżeli sie przyjżysz to widać czarne korki, które występują w dirt jamie... najlepiej zadzwoń do nich i się dowiedz co i jak...
no a ja czekam na korbe juz 2 tygodnie ... pare razy do nich juz dzwoniłem... podobno w srode wysłali... ale ja korby dalej nie widze... moze dojdzie w poniedziałek... jak dojdzie to się bede cieszył... :)
[url]http://www.roztocze.yoyo.pl/[/url]
Budowa toru supercross :)
ja kupiłem też koło przednie i było spox :) tylko denerwuje mnie to we wszystkich sklepach internetowych oproocz mk-bike że koniecznie trzeba brać za pobraniem i kase w przesyłke pakować a na konto tylko mk-bike bierze keżeli klient sobie tego zyczy i w mkbike mozna wynegockjować cene przesyłki jeżeli sie zdecydujesz na wpłąte na konto to przesyłke i pokrywają :)
KUPOWALEM I NICH KOLO---TRANSAKCJA ELEGANCKA---SCHODY ZACZELY SIE DOPIERO PRZY REKLAMACJI--W SUMIE TRZYMALI MOJE KOLO 62 DNI--TO JUZ NIE JEST ELEGANCKO,
Kiepski kontakt, gościom się nie chce wogóle odpowiadać na maile i gg. Jak już wyłozysz kase ok.
Powinni aktualizować częściej strone i przykładać wiekszą wage do opisów i zdjęć które często są błędne.
Ale coś tam u nich kupowałem, moi znajomi tez. W sumie można polecic.
Ja chciałem u nich kupić DJ`a 05 na sztywną oś.. Poprosiłem aby wystawili fakturę na firmę i wysłali na adres domowy. Coś się im popaprało i debile (niby) wysłali na adres firmy. Ale przesyłka nie doszła ani na domowy ani na firmowy adres. Po 2 tygodniach czekania odpowiedzieli mi że ktoś odebrał paczkę (za blisko 1000 zł?) i ją odesłał z rządniem zwrotu kasy. W kulki sobie lecą...