Najlepszy ht świata:)
Najlepszy ht świata:)
Za jaką rame uważacie za najlepszy ht świata?? i w jakim konfiguru??
ja banashe morphine na podzespołach ns-a napędzie
saint ,z obręczami m,avica d521 ,i hamplami juicy seven:)amor to oczywiście sherman 170mmm,lub 1 pólkowy travis 180mm
ja banashe morphine na podzespołach ns-a napędzie
saint ,z obręczami m,avica d521 ,i hamplami juicy seven:)amor to oczywiście sherman 170mmm,lub 1 pólkowy travis 180mm
Ride 4 Fun ! Biatch !
-
- Kontakt:
Jednym slowem temat z dupy! Kazdy ma swoj gust. Np jednemu podoba sie taka dziewczyna a drugiemu inna !Wiec nie da sie powiedziec co jest najlepsze bo kazdy lubi cos innego. Prosze modernatora o zamkniecie tematu bo z wlasnego doswiadczenia wiem ze ten temat nic nowego nie wniesie a tylko ludzie beda sie klucic tak jak to bylo w poprzednich tematach takiego typu. To tyle z mojej strony..
zalezy do czego, do 4x coś takiego bym chciał http://img212.imageshack.us/my.php?image=rower4rq.jpg 11.5 kg :] do streetu/ditru pussy by mi wystarczyła, do technicznego streetu suburban, do fr bitch.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
OoooO widzę że tęgie umysły się tu wypowiadają. Koleżanki i koledzy nie chodzi mi oto jaki w sensie całego roweru jest najlepszy ht bo to może być i składak mojego dziadka w moim odczuciu, a w czyimś innym to jest point z durakiem. Tylko o to jaka RAMA ht jest według was najlepsza do dh czy fr (po prostu do cięższych zastosowań) tak że jak włożę do niej 2półkę to nie wyrwie mi główki.
Moim skromnym zadaniem jest to Banshee MORPHINE a waszym

Moim skromnym zadaniem jest to Banshee MORPHINE a waszym

-
- moderator
- Kontakt:
mi tez sie mój podoba nie chcial bym innego
no moze hamulce i obrecze :d

Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/