Akita kilka pytan!!!

Marcus_Wolf
Kontakt:

Akita kilka pytan!!!

Post autor: Marcus_Wolf »

1) CZy to faktycznie cos daje jak sie ja ustawi na zawieszenie progresywne albo liniowe?? Jak to lepiej ustawic??
2) o Co kur*** chodzi, mam ja moze z tydzien i juz sruda od mocowania dampera poszla w pol..=\ DC moi ze ta ramke moza katowac to po h*** daja srubki z alu jak do rowerkow do xc? Wczesniej mialem mastiffa i bylo podobnie to sobie wsadzilem stalowa...
3) Jaki damperek w maire tani moglbym do tego wsadzic np foxa vanille
4) czy moge do neij wsadzic damper 200mm?? Zmieni mi to bardzo geo metrie?? Standardowo ejst 190mm
pzdr..=)
NS rulezzz
big hit + 888
hi men
Kontakt:

Post autor: hi men »

1. zmiana mocowania dampera duzo daje. Poprobuj i zobaczysz na ktorym ci pasuje
2. Mi nic takiego sie nie dzieje. Duncon napewno ci to wymieni jesli sie do nich zglosisz. Jak juz sobie zastapiles stalowa to o co chodzi ? :P
3. Vanilka da rade na pewno, oprocz tego : dhx 3.0, swinger 3-way, metel r, rp. To z tych tanszych, troche tego jest.
4. Najlepiej daj 190. Dluzszy moze ci zepsuc geo, nie ma sensu jak dla mnie.
hi men
Kontakt:

Post autor: hi men »

1. zmiana mocowania dampera duzo daje. Poprobuj i zobaczysz na ktorym ci pasuje
2. Mi nic takiego sie nie dzieje. Duncon napewno ci to wymieni jesli sie do nich zglosisz. Jak juz sobie zastapiles stalowa to o co chodzi ? :P
3. Vanilka da rade na pewno, oprocz tego : dhx 3.0, swinger 3-way, metel r, rp. To z tych tanszych, troche tego jest.
4. Najlepiej daj 190. Dluzszy moze ci zepsuc geo, nie ma sensu jak dla mnie.
Marcus_Wolf
Kontakt:

Post autor: Marcus_Wolf »

TO jakie najlepsze ustawienie byloby do freeridu??
NS rulezzz
big hit + 888
ODPOWIEDZ