przeszukałem forum i znalazłem min. ciekawy temat http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=6398&
, ale chciałbym zapytać o inne ramy. Szukam ramy do dirt/street/ale też czasami sobie pojeździć fr. Ma być to mocna i bezpieczna rama, na sztywnym trójkącie. Sam znalazłem takie:
- Scott Timo Pritzel Signature - Voltage YZ 0 LTD
- Santa Cruz Jackal
- DC Cock
bierz bitcha albo dm ds. o scocie zapomnij, to jest szajs ;/ santa cruz - placisz za firme w hói. a cock... po co cock? brzydkie to, ciezkie... i moim zdaniem obie ramki podane przezemnie cocka na glowe bija ;0
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
BItch może nei wygląda na mocnego, ale naprawde mocny jest. Potwierdza go fakt że ma gware na dwupółkowe amory do dh ;) I jest w tej kategorii chyba najlepszy (i najtańszy?).
nigdy nei jezdzilem na tym sc. Ale wedlug mnie naprawde nie ma co kombinowac bo ramki ns albo pussy sa na tyle dobre, ze kupowanie jakichs egzotycznych ramek jest glupie. A jak nei chcesz stali to biez speca p2 albo p3 2005.
Ej sorry zadam moze takie pytanie : czy świat sie kończy na ramach NS'a , pussy , JB? Bo jesli chodzi o sztywne ramy to nikt tu nie poleca nic poza nimi... Co z tego ze są dobre i tanie stosunkowo? Po pierwsze nie wierze ze sa najlepsze po drugie niby dlaczego cała Polska ma jeździc tylko na nich ?
3fF*cHick >>> ja bym na Twoim miejscu zastanowił się nad Specialized P2 (www.skiteam.pl). Moim skromnym zdaniem jedn a znajlepszych sztywnych ram do sportów grawitacyjnych.
Santa Cruz Jackal - to swietna maszyna i klasa sama w sobie ale jest to rama raczej streetowa.
Przejzyj tez ofertę ram Banshee (7anna.com.pl).