rękawiczki NoFear - porażka, dlaczego ?
-
- Kontakt:
rękawiczki NoFear - porażka, dlaczego ?
kupiłem w piątek rękawiczki NoFear, wszystko pięknie, ładnie, ja cały happy bo mam takie rękawiczki, przewiewne i wogóle ale niestey dosłownie po 3-4h jazdy patrze a tu na koncach palcy są dziury i to duże w rękawiczkach tej klasy, nie miałem w nich żadnej gleby moe mi ktoś powiedzieć jak to możliwe ? mam prawie "łyse" gripy więc jakim cudem ? czy wy macie takie problemy ? może to dlatego że to rękawiczki do MX ? ale rękawiczki do MX powinny być mocniejsze i wytrzymalsze od rowerowych. na rękawiczki przysługuje roczna gwara, jutro jade zareklamować , jak myślicie uznają ? i czy wy też macie takie problemy ?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie no fakt faktem w rekawiczkach niepowinno miec miejsce taki euchybienie i jest to niemozliwe ze by ci si eprzetarly na liniach papilarnych raczey jest moizliwe al enie potakim czasie, ja tu widze 2 opcje: 1 masz klamki chropowqate albo jakies pozdzierane i si eprzetarly podczas hamowan, 2 kupiles jakis wybrakowany produkt z wada fabryczna, co do reklamacji mysle ze ci powinni uznac, a na jakich palcach ci si eprzetarly, na wszystkich???
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a to Troy lee designs SE za 169 zł po 3 tygodniach używania:
http://img52.imageshack.us/my.php?image ... 1236pk.jpg
gadałem ze sprzedawca, gwara obejmuje TYLKO wady materiału, mówił ze wygląda mu to na przetarcie z mojej winy. ogólnie nie polecam tego modelu, słaby materiał...
http://img52.imageshack.us/my.php?image ... 1236pk.jpg
gadałem ze sprzedawca, gwara obejmuje TYLKO wady materiału, mówił ze wygląda mu to na przetarcie z mojej winy. ogólnie nie polecam tego modelu, słaby materiał...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jeżeli po zakupie zachowacie kwit z kasy fiskalnej, to obowiązuje gwarancja 12- to miesięczna i pier..d.o.l.e.nie sprzedawcy np. "że rękawice używane były niezgodnie z przeznaczeniem ...." (przerabiałem taki tekst) lub coś w tym stylu jest chu.....ja warte!!!!!
Co trzeba zrobić, by kasę odzyskać jeżeli jakiś sprzedawca wciska nam brednie i spławia nas różnymi swoimi wymysłami?..oto sposób:
1. Na adres sklepu wysłać, listem poleconym za potwierdzeniem odbioru, żądanie uznania reklamacji z wymianą towaru na nowy, czyli zażądać np. nowych rękawic. Do pisma załączyć zdjęcie rękawic i kopię kwitu z kasy fiskalnej oraz numer fona do kontaktu.
2. W piśmie tym powołać się na Ustawę z dnia 27 lipca 2002 r. „O szczególnych warunkach sprzedaży oraz o zmianie Kodeksu Cywilnego”, a w szczególności na treść art. 4, 8 oraz 10. Polecam lekturę tej ustawy: http://www.sejm.gov.pl/
3. W moim przypadku, jak tak postąpiłem- po 3 dniach od wysłania pisma, model ze sklepu zadzwonił do mnie i z wyraźną qrwicą w głosie powiedział że mam przyjechać i że zwróci mi kasę.
.............
Powodzenia
Co trzeba zrobić, by kasę odzyskać jeżeli jakiś sprzedawca wciska nam brednie i spławia nas różnymi swoimi wymysłami?..oto sposób:
1. Na adres sklepu wysłać, listem poleconym za potwierdzeniem odbioru, żądanie uznania reklamacji z wymianą towaru na nowy, czyli zażądać np. nowych rękawic. Do pisma załączyć zdjęcie rękawic i kopię kwitu z kasy fiskalnej oraz numer fona do kontaktu.
2. W piśmie tym powołać się na Ustawę z dnia 27 lipca 2002 r. „O szczególnych warunkach sprzedaży oraz o zmianie Kodeksu Cywilnego”, a w szczególności na treść art. 4, 8 oraz 10. Polecam lekturę tej ustawy: http://www.sejm.gov.pl/
3. W moim przypadku, jak tak postąpiłem- po 3 dniach od wysłania pisma, model ze sklepu zadzwonił do mnie i z wyraźną qrwicą w głosie powiedział że mam przyjechać i że zwróci mi kasę.
.............
Powodzenia
-
- Kontakt:
pojechałem wczoraj do nich do sklepu mówie że chce zareklamować rękawiczki, przynieśli mi jakiś formularz, wypełniłem zaznaczyłem że chce zwrot kasy, opisałem co się stało, dałem im terękawiczki żeby jakieś cioty stwierdzili czy mi się należy kassa czy nie, kazali czekać do 2 tygodni to mi dadzą odp telefonicznie zobaczymy jak to będzie, jeżeli nie uznają to zrobie tak jak mi 667 napisał
-
- Kontakt:
hehe ja jeżdże na tak zwanych "wampirkach" czyli po prostu rękawiczki ogrodniczki:D mój kolega ma juz drugą pare 661 descend które się w pizdu przecierają a ja swoje wampirki mam od pół roku i nic z nimi nie jest:) aha no i wiadomo przewiewność jest wyśmienita i przyczepność też dobra:) a teraz najlepsze : cena 661-80zł cena wampirków-2zł:P jedynym mankamentem jest wygląd... ale to chyba wam nie przeszkadza... nie uznaje kupowania drogich rękawic....
ps każdy kogo znam jeśli ma pełne rękawiczki to mu sie przecierają
ps2 chyba erenes jeździ w wampirkach .. tak z ciekawostek
ps3 a i tak najlepszą ochroną jest poprostu skóra na dłoniach:D
ps każdy kogo znam jeśli ma pełne rękawiczki to mu sie przecierają
ps2 chyba erenes jeździ w wampirkach .. tak z ciekawostek
ps3 a i tak najlepszą ochroną jest poprostu skóra na dłoniach:D
ucz się ucz trening to jazdy na rowerze klucz