Destroyer JUMP inna geometria??????
Destroyer JUMP inna geometria??????
Czy można zamówieć sobie rame destroyer JUMP z geometrią np ramy SUBURBAN? Albo rame destroyer JUMP z dłuższymi widełkami tylnimi albo innym kątem główki, albo dłuższą rurą górną? Seryjnie stworzony destroyer JUMP jest bardzo krótki i z amorkiem 130mm to troche czoper wychodzi. A musze wpakować dj2 130mm bo takiego nabyłem. Z góry dzięki za odpowiedzi.
jak ci bardzo nie pasi to zmieniaj, za jakąś małą opłatą powinni to ci zrobic, jednak ja na twoim miejscu bym nie zmieniał. Jak dla mnie geometria rocznika 2005 jest bajeczna, 2006 sie wiele nie rozni, ale juz jakos gorzej mi sie jezdzilo. Dla mnie rama gdyby miała inne (pionowe) haki, miala hak przerzutki (2006 juz ma) i była ciut lzejsza to byłaby wrecz idealna.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
nowy jump ma geometrie jak suburban prawie :) taka sama dlugosc ma gornej rury. tylko musisz sobie tylko haki poglebic, tak jak ja zrobilem i mam napiety lancuch z oska na koncu widelek.. tylko zeby zmienic detke musze odkrecac blat, ale mi to pasi, nic sie nie przesuwa itp. ma tez mniejszy kat glowki (czyli bardziej czoper)
ale na zamowienie zrobia ci jakiego chcesz
co ty mowisz, poziome haki rzadza! kup sobie lepsza oske :)
ale na zamowienie zrobia ci jakiego chcesz
co ty mowisz, poziome haki rzadza! kup sobie lepsza oske :)
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl