Co sądzicie o tej kierze? Obecnie mam Truvativ Hussefelt. Chciałbym mieć troche szerszą i mysle że Bad Mama będzie spoko - ma 730 mm. Truvativ ma 680. Czy to 730 to nie bedzie jednak za duzo? Może lepiej kupić DM Pirania? Ona ma 700mm no i jest 20 zł tańsza <lol>. Co o tym myslicie?
menthos_16Geberalnie tak poco Ci szersza kiera? wszyscy przycinaja kierownice a ty chcesz jeszcze szersza? 68 cm kiera to i tak jest szeroka. Zalozysz szersza bedzie Ci sie raczej nie fajnie jezdzilo. A bad mama fajna mocno i ciezka ;] Ja na twoim miejscu nic bym nie zmienial
menthos_16 yyyy bezsensu. Jeszcze myslalem ze latasz jakies dropy po 10 m i potrzebujesz taka szeroka kiere. Ale do streetu czy dirtu malo kto ma kiere szersza niz 65 cm. glownie ludzie skracaja jak najbardziej zeby sie szybko obracala. I niechaczyla o nic. Wiec raczej szersza kiera niz 68 cm do tego co piszesz jest bezsensu. Chyba ze chcesz zazucic lansem ze masz najszersza kiere w okolica. Szersza nawet niz kierowca autobusu.
ja mam bad mame i jest zajebiscie szeroka w szczegulnosci ze jej nie przycinalaelm bo po co jak x-up i tak nie zrobie i zajebiscie przez to bikeim sie steruje na zjazddach