cos mi tu smierdzi http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27420175 czy ten amor nie byl przypadkiej rombniety komus z was , bo wiecie kto sprzedaje prawie nowego slidera za ledwo 2000 :| ?? poza tym koles jest nowy na allegro :/
wg. mnie nie jest kradziony a koles preferuje odbior osobisty bo kto by za tyle kasiory kupil na allegro amorka od czlowieka ktory nie ma komentarzy bo jest nowy
1) nie jest kradziony jest kupiony w sierpniu w sklepie w wa-wie
2)potrzebuje kasy bo mam mozliwosc kupienia monstera a jest lepszy chyba nie trzeba polemizowac...
3)a za ile? jak ktos da wiecej za uzywany sprzet moge go upchnac za 3000zl dla mnie bomba!!!!
4)odbior osobisty jest dlatego zeby nie bylo ze cos zatailem czy cos itp... przyjezdz mozesz sie na nim przejechac i obejrzec wedlug mnie tak jest uczciwie bo inaczej ja bym nie kupil....!!!!
szczerze to dzieki za reklame i wrecz przeciwie za anty reklame ciekaw jestem kto teraz uwierzy ze wszystko jest ok.... Bez sensu piszecie domysly.. Jezeli to jest amor z 2003 to ile myslicie zeby cene dac?? nie mam na razie real foto bo nie mam cyfrowki i tyle jest zdjecie nowego 2004 bo innego nie mialem .. proste raczej??
poza tym kierowalem sie tym ze jak bym mial wydac 2000zl to i tak bym przyjechal zobaczyc ten sprzet zdjecia mozna zrobic ze amor 3 letnii bedzie wygladal na nowke i co to jest ok??
ludzie,przeca bike-head już sie wypowiedział co i dlaczego.teraz już chyba wszystko jasne.poza tym amorek nie jest nowy tylko używany i co wam przeszkadza że jest tani,tylko sie cieszyć!!!
To że koleśjest nowy to nieznaczy żeamor jest kradziony...prawdopodobnie. Każdy kiedyśzaczynaaukcje na allegroi niemusi mieś super sprzedawcy na wstępie ;]
A może detłicz się wyppowie :P
...a na zimę zaczynam łamanie makrokesza:D Będzie ślisko :D