ja mam uwage !!!

Hiro
Kontakt:

ja mam uwage !!!

Post autor: Hiro »

co wy robice z tym forum ze działa w kratke ??? raz jest git a raz jakis bład serwera o co chodzi
niech moc bedzie z toba .::26'::.
Magic
Kontakt:

Post autor: Magic »

przyłączam się do pytania - co się dzieje?? od południa w sobote i przez całą niedziele nie mogłem się wogóle połączyć z serwerem... :? teraz też czasem wyskakują jakieś błędy... :/

i jeszcze jak wchodze do sprzętowni to na górze, zamiast kawałka grafiki jest opis błędu skryptu php... ;/
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
Szułff
Kontakt:

Post autor: Szułff »

Mam ten sam problem co Magic.
W sobote i niedziele nie mozna wejsc na DH-zone.
Mi tez wyskakuje blad skryptu w sprzetowni
Moze forum jest przeladowane moze zrobic tak zeby tylko zarejestrowani mogli wchodzic na portal
A zeby sie zarejestrowac trzeba by miec zaproszenie kogos zarejestrowanego-cos takiego jak na Gronie
Mysle ze to by rozwiazalo problem bo jesli goscie wchodza to zarejestrowani nie moga.
No chyba ze to nie przez przeladowanie.
Dh-zone siuski...
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

sa male problemy z serwerem, dajcie nam chwilke ;)
zuku
Kontakt:

Post autor: zuku »

Szułff pisze:Moze forum jest przeladowane moze zrobic tak zeby tylko zarejestrowani mogli wchodzic na portal
A zeby sie zarejestrowac trzeba by miec zaproszenie kogos zarejestrowanego-cos takiego jak na Gronie
Mysle ze to by rozwiazalo problem bo jesli goscie wchodza to zarejestrowani nie moga.
hmm, z tego co mi wiadomo to to forum jest ogólno dostepe, to znaczy że wszyscy moga je przeglądać i pisać na nim posty. więc przeczytaj pare razy swój post Panie Szułff :]

pozdro
Magic
Kontakt:

Post autor: Magic »

zukuSzułff napisał że 'może by tak zrobić'

nikomno niezłe są te 'małe problemy'... :P Jeśli dobrze zrozumiałem błąd po wejściu do działu Sprzęt to nie mieścicie się na serwerze??...
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Robicie afere...nie pierwszy raz z forum coś się dzieje. Tak czy tak działac będzie...
http://dhcyc.pinkbike.com
cyc

Post autor: cyc »

Tak to jest jak się oszczędza na infrastrukturze :]
ODPOWIEDZ