A wiec ostatnio rozwaliłem jumpa i musze kupić nowy mostek, narazie wsadziłem zamiennik. Mylę nad tym samym mostiem czyli jumpem lecz pomyślałem rowniez o ns moto lub moto pro bez roznicy wsomie i o do bombie minime i mam na myśli zmienie kiery na z poprzeczą ( pur lub da bar ) i mam teraz pytanie bo obecnie posiadam kiere azonic world force i z mostkiem jumpem jeździło mi sie bardzo dobrze i czy zmiana na moto lub da bomba wpłynie gorzej na jazde lub moze lepiej i to samo tyczy sie kierownicy. A moze poprostu dać sobie spokuj z tym i kupić jumpa : D czekam na wasze opinie
Freestyle jeśli zmienisz kierownice na takiego pura, to:
1. przybędzie Ci troche wagi (Pure to 700g stali!)
2. bedziesz miał troche wyżej :)
Ja aktualnie jeżdże na Purze, a przesiadłem się z X-upa. Poczatkowo odczuwałem różnicę w wadze, ale szybko się do niej przyzwyczaiłem. Dość duży wznios okazał się też dużą zaletą przy sztywnym widelcu ;)
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
zaczyna sie bac o siebie (mam ten mostek), ale dlugo przynajmniej pojezdziles nie? :) czemu zmieniles hivera na pike a? a to zajebisty motek jest, mialem nadzieje ze tez trwaly ;/
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl
Ja też jeszcze nie mam mostka, ale raczej napewno nie brałbym jumpa. Może to nie wynika z tego żejest zły, ale mi się nie podoba jego kształt. Wole typowe kostki i chyba zakupie NS Moto
wtrace swoja opinie ze moim zdanem kostki wygladaja gorzej niz gowno (ceglasty kloc przy kierownicy?), za to jump jest piekny :) i minimalnie dluzszy i wyzszy, idealny :)
a ten gwint to ci sie w srodku wyrobil czy kawalek mostka z gwintem odpadl?
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl