PIKE 409 z manetka blokady skoku
PIKE 409 z manetka blokady skoku
siema mam pytanko??? Zamierzam zakupic http://allegro.pl/item107835888_rs_pike ... nowe_.html
i mozecie mi wytlumaczyc czemu tak tanio bo tak sie zastanawiam nad tym bo w kazdym sklepie taki pike kosztuje ponad 2 kafle a tu za taka cene + calkiem niezle kółko.zastanawiam sie nad tym i tak sie pytam zeby lipa nie wyszla :)...chce na tym amorku jezdzic na streecie i zaczac jezdzic troszke we freeridzie a pike mi chodzil juz od dluzszego czasu na mysli... dzieki za odpowiedzi
i mozecie mi wytlumaczyc czemu tak tanio bo tak sie zastanawiam nad tym bo w kazdym sklepie taki pike kosztuje ponad 2 kafle a tu za taka cene + calkiem niezle kółko.zastanawiam sie nad tym i tak sie pytam zeby lipa nie wyszla :)...chce na tym amorku jezdzic na streecie i zaczac jezdzic troszke we freeridzie a pike mi chodzil juz od dluzszego czasu na mysli... dzieki za odpowiedzi
Dont worry Be Happy...:D :D :D
peace133takiego w sklepie nie ma jest to
model oemowy tylko montowany w gotowych rowerach
jego odpowiednik ma inna numeracje 420pare
nie mam pojecia czy gwara jest czy jej nie ma
ale za ta roznice kasy naprawisz kazde uszkodzenie ktore moze ci sie przytrafic ja sie na niego zdecydowalem i polecam
model oemowy tylko montowany w gotowych rowerach
jego odpowiednik ma inna numeracje 420pare
nie mam pojecia czy gwara jest czy jej nie ma
ale za ta roznice kasy naprawisz kazde uszkodzenie ktore moze ci sie przytrafic ja sie na niego zdecydowalem i polecam
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=164837070
sprzedam ramke z damperem gg7102149
-
- Kontakt:
teoretycznie jeżeli jest to wymontowane z rowerków KROSS'a to powinna byc gwarancja......wkońcu jest to dość duża partia towaru i wydaje mi się że taka firma jaką jest KROSS podpisała umowę z przedstawicielem RS co do serwisowania amorków z rowerów( zwykle się tak postępuje)
a najprościej to będzie zapytać się czy jest gwarancja na to, a jeżeli nie to w jaki sposób jest przeprowadzana ewentualna reklamacja towaru
a najprościej to będzie zapytać się czy jest gwarancja na to, a jeżeli nie to w jaki sposób jest przeprowadzana ewentualna reklamacja towaru
-
- Kontakt:
Dragon-krno mi sprzedawca wmawial ze jest dwu letnia gwara
ale z doswiadzczenia wiem ze czasem gdy gwary nie ma sprzedawca wciska ze gwara jest, przyklad hp pavilion 5000zv widzialem je na allegro sprzedajacy twierdzi ze gwara jest, ja tego lapa z za wielkiej wody przytargalem umarl i hp polska mowi ze w dupe moge sie pocalowac
produkt nie byl kierowany na polski rynek i tyle w temacie
Ale cena jest tak atrakcyjna ze nawet jesli gwary nie ma i produkt sie posypie naprawa nie bedzie wynosila wiecej niz 1000 mysle ze warto
ale z doswiadzczenia wiem ze czasem gdy gwary nie ma sprzedawca wciska ze gwara jest, przyklad hp pavilion 5000zv widzialem je na allegro sprzedajacy twierdzi ze gwara jest, ja tego lapa z za wielkiej wody przytargalem umarl i hp polska mowi ze w dupe moge sie pocalowac
produkt nie byl kierowany na polski rynek i tyle w temacie
Ale cena jest tak atrakcyjna ze nawet jesli gwary nie ma i produkt sie posypie naprawa nie bedzie wynosila wiecej niz 1000 mysle ze warto
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=164837070