Korba bmx do 250 zł
Korba bmx do 250 zł
Jak w temacie jaką korbę bmx do 250zł najlepiej z blatem ?? Mam dość isisów hussefeltów tokena i całego tego shitu co się po 2 tyg jazdy sypie. Zapodajcie linki jakieś .
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=96484
maly off topic - co Sulring z nia robil chyba nic konkretnego ON ma wszystko zaczynajac od truvatiwow konczac na cobrach i starych bamach ON wie wszystko ON jest najlepszy buahaha wiece co mialem nic nei pisac nic sie nei odzywac ale ON NAPRAWDE JEST PRO BUAHAHA w kazdym niemal temacie musi sie wypowiadac MUSI ma wszystkie czesci o jakie pytacie i zna sie na nich najlepiej ! pamietajcie o tym hehe ps- poszukajcie jego fot na pb to ze smiechu pospadacie z krzesla pzdr
ja mam korbe reborna ok. 2 miechow, po tygodniu zlapala mi luzy, ale potem wszystko skrecilem metrowa przedluzka i jest git ;] jakby wazyla mniej to byla by to najlepsza korba w kategorii cena/jakosc ever made ;) dzisiaj jak odkrecalem z niej srubke to az polecialy iskry xD
a co do Sulringa to sie zgadzam z emhyr'em :P
a co do Sulringa to sie zgadzam z emhyr'em :P
emhyr moze i masz racje ,ale nie oceniaj ludzi po tym jakie maja foty na pinku,bo to o niczym nie swiadczy.Chcesz,to zobacz moje,Foty to zaden wyznacznik umiejetnosci,od 6miech nawet tego roweru nie mam ,a ludzie caly czas mi pisza po co mi przerzutki w taki rowerze,po co do 4 crroossuu i takie tam....No chyba ,ze znasz go osobiscie...
pozdro ziom
pozdro ziom
http://img403.imageshack.us/my.php?image=img2147ue3.jpg
-
- Kontakt:
emhyrPawlas napisze tak jak Ci zle ***********. Ja Cie nie znam ty mnie tym bardziej. To chyba wszystko wyjasnia.
kolo 19 posypaly sie miski o suportu. Narazie jest skrecona juz 4 raz na kleju i jako tako sie trzyma. Ale jest z nia pelno zabawy i na rower przy ktorym nic nie trzeba robic bo teoretycznie nie ma sie co zepsuc. Ciagle mam problemy z ta korba. Ja wolalbym teraz jednak korbe mtb. Co do wytrzymalosci reszty tej kroby jest ok ;] A co do tego ktos napisal ze jest ciezka. Wazy mniej niz husselfelt z suportem.
kolo 19 posypaly sie miski o suportu. Narazie jest skrecona juz 4 raz na kleju i jako tako sie trzyma. Ale jest z nia pelno zabawy i na rower przy ktorym nic nie trzeba robic bo teoretycznie nie ma sie co zepsuc. Ciagle mam problemy z ta korba. Ja wolalbym teraz jednak korbe mtb. Co do wytrzymalosci reszty tej kroby jest ok ;] A co do tego ktos napisal ze jest ciezka. Wazy mniej niz husselfelt z suportem.
Ssij pento
ej a tak odbijajac od tematu troszke to kupilem sobie streetlegala, mam swoja korbe truvativa iso flow i moze tylko blat trzeba wymienic bo juz swoje przezyl jednak zastanawiam sie czy nie zmienic lepiej na korbe bmx- reborn cobra pc 4. Czy te reduktory bmx/mtb nie sprawiaja zadnych problemow? Czy korby bmx sa naprawde duzo mocniejsze od tych mtb?
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
Ja mam tą korbe reborna i nie narzekam :D co do wytrzymałości to jeszcze nic konkretnego nie powiem bo mam ją stosunkowo krótko :) mimo to ją polecam :) prawdą jest że skrzypi ale to chyba problem wszystkich bmx'owych korb ( bynajmniej tak mi sie wydaje ) :D wystarczy wpakować dużo smaru do niej i mamy bardzo przyzwoitą korbe w dobrej cenie :) gorąco polecam :)
Ja tam mam jakąś kiepską korbę BMX tyle, że z Cr-Mo i jest zarąbiście mocna. Trudno się dokręca jeśli gwinty są nienasmarowane... To taka dygresja:P Jak ją dokręciłem mocno to nawet nie skrzypnie. Jeżdze rok i katuję , żeby zmienić i nic...:P
pozdro 4 all
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
potzrebuje jakiejs taniej korby i zastanawaim sie nad kupnem tej: http://www.allegro.pl/item109468990_now ... batke.html
wydaje mi sie, ze jest dobra ja kza taka cene, ale niewiem. chcialem zapytac o wasze zdanie??
wydaje mi sie, ze jest dobra ja kza taka cene, ale niewiem. chcialem zapytac o wasze zdanie??