komorka do 400zl
komorka do 400zl
Co polecacie w cenie do 400zl ? Najlepiej nowe choc uzywka w dobrym stanie tez wchodzi w gre.
Glownie interesuja mnie Nokie i nie chce motoroli
Glownie interesuja mnie Nokie i nie chce motoroli
locky
Nie kupuij sony ericssonów a w szczególnoiści tego ********* k 300i. Zresztą to k 508i wcale nie jest lepsze. Jak sony eriscsson to tylko k 700i albo k 750i i wyzsze modele.
Zalezy też czy chcesz aby telefon był mały, czy Ci na tym nie zależy, jeżeli nie to Nokia 3660 jest dobry,m telefonem któremu nic nie brakuje, jedynym mimnusem jest wielkość. Z małych to Nokia 6230i może uda ci sie znalesc jakąś do 400.
Motorole wcale nie są złe i napewno lepsze od simensów, sony ericssonów i wielu innych marek telefonów
Pozdawiam
Zalezy też czy chcesz aby telefon był mały, czy Ci na tym nie zależy, jeżeli nie to Nokia 3660 jest dobry,m telefonem któremu nic nie brakuje, jedynym mimnusem jest wielkość. Z małych to Nokia 6230i może uda ci sie znalesc jakąś do 400.
Motorole wcale nie są złe i napewno lepsze od simensów, sony ericssonów i wielu innych marek telefonów
Pozdawiam
koło przod: DoubleTrack,Dt championBlacmShimano m475
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
-
- Kontakt:
nie kupuj sony ericssonów!!! ja miałem k500i i po roku sie pospuł tak o z niczego;/ koległa miał k700i i zepsuł sie po 3 miesiacach;/ gwarancje tez uznaja tylko jak bedzie wada fabryczna mi nie uznali powiedziale ze zalany ciekawe jak;/ sami go chyab zalali:P koledze tez nie uznali znam wiecej przypadków z se wiec odradzam no chyba tak jak wsopmniał lukasx modele nowsze od k750i i jak juz bedziesz miał to dbaj o nie bo szkoda tyle kasy ja przez głupiego SE stariłem 800( tyle kosztował nowy k500i rok temu) BIERZ NOKIE!!:P
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489