No własnie tez o nim myslałem bo biorę także korbe dartmoor react i miałbym komplet:P
Tylko że za to wszystko zapłace koło 380zł i nie wiem czy warto az tyle.
Ale z drugiej strony bede miał juz spokój na długi, długi czas :] i nie bede sie martwił , że sie cos rozwali.
Lisek-Tm pisze:support napewno dartmoor. ale korba to niewiem. truvativ hussefelt za 150zł na allegro są nowe. a wydają mi się lepsze. ale support to tylko Dm. pzdr.
Zle Ci sie wydaje. Dartmoor React zjada Hussefelta na sniadanie. Ale lepiej kupic RPM El Toro, bo to to samo co React a jest tanszy ;].
Idzikja mam Hard-barra i Revolt od trzech miesięcy, lecz jeżdże na Aliwio bo wyżej wymieniony zestaw jest na gwarancji :/
Korba odkręcała mi sie co 30min jazdy i tu podkreślam JAZDY. Nawet nie musiałem jej meczyc by puszczała śruba a mam tak odkad kupiłem zestaw. Locklite nie pomógł.
Ja miałem suport Truvativa SL i mam korbe Dartmoora Rebel. Myślałem że korba jest krzywa, ale wczoraj zmieniłem suport właśnie na Dartmoora (wydaje sie bardzo porzadny) bo Truvativ zebrał cholerne luzy. I okazuje sie że korba jest w 100% prosta a suport jest krzywy w cholere. Mam pare czesci Dartmoora i wszystkie sa super. Myśle że z suportem bedzie tak samo. Wez korbe i suport z Dartmoora i bedziesz zadowolony.