ochraniacze 661 race , 4x4 ......
ochraniacze 661 race , 4x4 ......
siema,
chcialbym kupic ochraniacze gdzies do 150zl. jezdze najczesciej fr i troche street. wazne zeby sie nie zsuwaly i byly wygodne , nie krepujace ruchow.
zastanawiam sie nad ochraniaczami 661 race knee i 661 4x4 . prosze o wypisanie ich wad i zalet i czy sa wygodne. bardziej sie przekonuje do ochraniaczy 4x4 poniewaz chronia dodatkowo od tylu a jak wiadomo nawet tam mozna dostac pedalem czy czyms innym :P napiszcie jeszcze jak z wentylacja w/w modelach i jakie polecacie inne do tej ceny
pozdro :)
chcialbym kupic ochraniacze gdzies do 150zl. jezdze najczesciej fr i troche street. wazne zeby sie nie zsuwaly i byly wygodne , nie krepujace ruchow.
zastanawiam sie nad ochraniaczami 661 race knee i 661 4x4 . prosze o wypisanie ich wad i zalet i czy sa wygodne. bardziej sie przekonuje do ochraniaczy 4x4 poniewaz chronia dodatkowo od tylu a jak wiadomo nawet tam mozna dostac pedalem czy czyms innym :P napiszcie jeszcze jak z wentylacja w/w modelach i jakie polecacie inne do tej ceny
pozdro :)
Mam race i są świetne... nie czuję pocenia się nogi, chociaż pewnie się poci.. ;p super leżą na nodze, nie obcierają, nie zsuwają się przy glebie, a wszelkie uderzenia amortyzują wybitnie.. w 4x4 mocne uderzenie np. o pedał poczujesz, a w race nie, a to dzięki grubej warstwie plastiku i miękkiej powierzchni wewnętrznej..
Szczerze Ci powiem, że nigdy mi noga nie zsuneła się tak, żeby zrobić coś z łydką. Moim zdaniem alternatywą dla race są tylko sporo droższe dainese, jednak mimo wszystko różnica wielka nie jest ;]
Szczerze Ci powiem, że nigdy mi noga nie zsuneła się tak, żeby zrobić coś z łydką. Moim zdaniem alternatywą dla race są tylko sporo droższe dainese, jednak mimo wszystko różnica wielka nie jest ;]
jezdzilem w obydwu modelach z tematu i moje wrazenia:
-nogi poca sie jednakowo
-w 4x4 mimo ze sa pokryte materialem a nie plastikiem to chronia swietnie i nie zdzieraja sie ani nie rysuja (w razie pobrudzenia wystarczy przetrzec gabka)
- 7 rzepow pozwala bardzo dokladnie dopasowac ochraniacz do nogi przez co nie krepuje ruchow.
Ja jestem zwolennikiem 4x4 i polecam, ale race tez sa bdb
-nogi poca sie jednakowo
-w 4x4 mimo ze sa pokryte materialem a nie plastikiem to chronia swietnie i nie zdzieraja sie ani nie rysuja (w razie pobrudzenia wystarczy przetrzec gabka)
- 7 rzepow pozwala bardzo dokladnie dopasowac ochraniacz do nogi przez co nie krepuje ruchow.
Ja jestem zwolennikiem 4x4 i polecam, ale race tez sa bdb
ja polecam Race. zaliczylem w nich juz pare niezlych gleb, ochraniacze spisuja sie wzorowo, nigdy mi sie nie zsunely, nigdy nie mialem z nimi zadnego problemu. Sa juz niezle porysowane i zdarte a mimo to nadal w swietnym stanie, noga poci sie troche ale glownie przy podchodzeniu pod trase czy przy zwyklej jezdzie (dlatego zakladam ochraniacze tylko na zjazd i hopy jak wiekszosc zapewne)przy zjezdzie sa przewiewne i nie czuc spocenia nogi, czasem mozna dostac pedalem po lydce i pod kolanem, sam kiedys tak mialem jak zjezdzalem i nie wyrobilem przed drzewem to mi cala noge zoralo, ale nawet jakbys mial z tylu material to nie pomoglby
co cie nie zabije to wzmocni
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tixe1 kup odemnie race lite nawet ci je wypiore:D
nawet za mniej siana:D
a polecam race lite mi sie nie zsuwają zapianm je na krzyz, dosc mocna ale nie tak zeby mi krew nie dopływała do nogi;) i jest dobrzei chronią troszke łydke z tyłu.
Polecam
nawet za mniej siana:D
a polecam race lite mi sie nie zsuwają zapianm je na krzyz, dosc mocna ale nie tak zeby mi krew nie dopływała do nogi;) i jest dobrzei chronią troszke łydke z tyłu.
Polecam
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt: