ja jezdzilem. nowsza wersja mad maxa 2 i sprawuje sie spoko. dluga szczeka, poduszki wewnetrzene da sie wyjac, wentylacja ok. Jak cos chcesz wiedziec wiecej to pytaj ;]
zapiecie jest typu plastikowa klamerka czyli szybkie:):) a o samym kasku moge powiedziec ze jest super... ale pasuje tylko ludziom ktorzy sa wlasciwie sbudowani albo w zbroi bo jest duuuuzy:) ;)
bodzio2k pisze:Jest tylko jeden je.bany problem - dystrybutor. Nie sprowadza zapasowych daszków. :-(
Taaak !!! Mam ten sam problem - daszek jest z dosc sztywnego plastiku i wystarczylo, ze kask spadl z kierownicy podczas wpychania pod gore i daszek w sumie do wymiany (poki co poklejony :-) ). Dystrybutor twierdzi, ze mu sie nie oplaca sciagac, bo pakowne po 10 (???). Brak slow...
nie chcę zakładać nowego tematu więc pisze w tym :) Zamierzam kupić ten kask i może ktoś pokusiłby się o wypisanie swoich opinii oraz jego wad o ile takowe istnieją ... Będe wdzięczny Pozdrawiam
Strasznie mnie uderza kosmiczny wygląd i rozmiar kasku, dla mnie jest po prostu za duzy na rower. Musisz być mocno przypakowany albo mieć dużą zbroje...