Rotor do MTB
Rotor do MTB
Witam. A wiec mam w planie teraz kupić sobie rotor i wsadzić go do ramy MTB. Mam z tyłu hampel tarczowy. Prosiłbym aby ktoś rzucił linkiem do jakiegoś ciekawego rotora. Tzn pancerze w oplocie stalowym itp. Kożystałem z opcji szukaj ale nic nie znalazłem. Dzieki za pomoc.
Ja tez chce i tez kozystalem z opcji, ale boje sie zakladac nowy temat. Szczegolnie prosze erenesa zeby sie wypowiedzial na ten temat. Bo kiedys napisal dosc sporo, ale nie moglem tego znalesc. I pisal tez ile sterowki musi wystawac ponad stery zeby ten rotor dziala dobrze. Erenes prosimy Cie napisz to jeszcze raz :D
Ssij pento
tutaj jest jakis rotor http://www.allegro.pl/item112847124_rot ... linek.html
Rotor w mtb to scierwo raczej, te BOPa nie kupujcie bo są na 1" rure ( kumpel kupił), a fishbona czy jak mu tak nie dają rady. Wygląda to tak ze pod stery sie wbija taką nakładke z uchwytami ( tymi co w bmx są dospawane) i reszta jak w bmx
A i zacznijcie używać opcji "szukaj" bo już pełno takich tematów było
A i zacznijcie używać opcji "szukaj" bo już pełno takich tematów było
Da się tylko trzeba znaleźć taki rotor , który ma te uszy właśnie na takiej podkładce. Wtedy nie ma problemu. Kolega miał i jeździł na v-brake`ach i działało przyzwoicie. Nie jest to zły pomysł tylko jak zawsze trzeba dokładnie wyregulować...
pozdro 4 all
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894