Manitou vs Marzocchi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Manitou vs Marzocchi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takie porownanie moze juz było.
Mianowicie co wybrac?
MANITOU Stance Static 100mm 9mm 749pln
czy moze
Marzocchi Dirt Jumper II qr20 2005 za 999pln
Maniciak wygrywa na starcie waga i chyba wytrzymałoscia
Ktorego polecicie do Dirtu/streetu/fr i jakies dh raz na rok jak pojade w gory
Mianowicie co wybrac?
MANITOU Stance Static 100mm 9mm 749pln
czy moze
Marzocchi Dirt Jumper II qr20 2005 za 999pln
Maniciak wygrywa na starcie waga i chyba wytrzymałoscia
Ktorego polecicie do Dirtu/streetu/fr i jakies dh raz na rok jak pojade w gory
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tadzio-krk pekaja 1, pekaja 3, 2 tak samo tyle ze jest ich najmniej. ja bym sie wogole nie zasatanawial, mialem stance'a niecały rok. i zapytaj tych co go dotykalli, jeden z najlepiej pracujacych seryjnych w PL. bo dbałem o golenie, to cała folozofia, jedzilem, potem go sprzedałem, a dj'a kupisz po poł roku popeka i nikt Ci tego nie kupi... a praca? dj ugina sie tak o, jakby mial zwykla sprezyn i nic wiecej. a w manice czuc skok i bylo by nie bylo jakas plynnosc, gdyby nie ta wrazliwosc na kurz i zamulanie bylby zajefajny amor, slyszales o manitu popekanym/zlamanym?
Paul kumplowi stance pekl 3 razy. owszem, plus wymienil, na koniec dostal kingpina
pozatym w staticach wygina sie sterowka! i o tym od kilku roznych osob slyszalem juz.
dj jak dj - jest ok, na sztywna oske mocny, korona popeka w koncu - taka kolej rzeczy. ale dj3 03 ma prace ok, do maniciaka nie porownoj...
pozatym w staticach wygina sie sterowka! i o tym od kilku roznych osob slyszalem juz.
dj jak dj - jest ok, na sztywna oske mocny, korona popeka w koncu - taka kolej rzeczy. ale dj3 03 ma prace ok, do maniciaka nie porownoj...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
no wlasnie, manitou pekaja jak ktos oske dokreci za mocno(****** akis zazwyczaj) takto sie teflon z lagow sciera jak ich nie smarujesz i nie czysicisz amora co jakis czas, dje pekaja...z tego co wiem to kazdy... cos jak wada w Sancie S8 ze w kkazdym wahacz peka.. ja bym nie bral ani tego ani tego bo nei lubie, mialem wiele amorkow i zawsze najlepsze byly RS... jak z tych dwoch cos masz brac to wez manitou bo jego moze keidys sprzedaz...
gg:3347295
raczej bym wzioł maniciaka, bo praktycznie kazdy dj pęka, np. kumpel jeździ na pęknietym dj1 2005, niedawno inny sprzedal dj3 2003 popękanego, tyle, że rocznik 2003 bardzo ładnie chodzi, w przeciwieństwie do np. 2005. Mógłbyś zaryzykować i wziąść jakiegoś dj 2006 z rozkręcalną koroną, może te byłyby mocniejsze.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg