RST i strzelające korki
-
- Kontakt:
RST i strzelające korki
powiedzcie firma RST bije rekord w strzelaniu korkami (gościu gada że jeden złamana szczęka a 2 bez oka)?
Nie wiem czy to prawda co do obrazen, ale rzeczywiscie, nie spotkalem sie z innymi amorkami ktore by tak strzelaly. Powod? Ludzie uzywaja amorkow przeznaczonych do xc itp w hardcorowym jezdrzeniu:D Czemu hardcore? toz to bomba z opoznionym zaplonem:_)
[url=http://www.pinkbike.com/photo/922498/]Pinkbike[/url]
-
- Kontakt:
no, ja mialem mozo, zajebisty amor, tylko koreszki z plastiku, i bylo widac ze wychodza, obwinelem gwint tasma izolacyjna kilka razy i bylo elo, pozniej dorobilem stalowe korki, amor jak na swoje lata i system dzialal naprawde w pyte, i byl sztywny, uwielbialem ten amor, niestety korona sie zlamala z nienacka:/
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
no, ja mialem mozo, zajebisty amor, tylko koreszki z plastiku, i bylo widac ze wychodza, obwinelem gwint tasma izolacyjna kilka razy i bylo elo, pozniej dorobilem stalowe korki, amor jak na swoje lata i system dzialal naprawde w pyte, i byl sztywny, uwielbialem ten amor, niestety korona sie zlamala z nienacka:/
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
-
- Kontakt: