co myslicie o tym amortyzatorze ??? ile on wytrzyma ? ma ktos takiego albo jezdzil ?
ja go trzymalem tylko w rekach i nie jezdzilem, wygladem przypomina rebe ale nie wiem jak z wytrzymaloscia i jego praca ???
PoL to nie jest amor do xc, kolejny nie wie co sie kryje pod tymi magicznymi literkami. To jest fajny amorek do enduro czy dla kogos kto chce miec duzy skoku zeby przyszalec czasem na zjezdzie. Jest stosunkowo ciezki. I mysle ze w 4x dalby rade. Aczkolwiek lepiej kupic jakies uzywane psylo. Bo mniej bedzie kosztowac, a jest lzejsze i mocniejsze.
zapewniam cie ze nie lepiej
po 1 to mialem psylo i zgial mi sie na koronie po malym dziobaku ;]
po 2 moge miec za 550 nowa tore 302
po 3 duzo osob jezdzi na rebach w 4x i sie sprawdzaja, a wydaje mi sie ze tora jest bardzo podobna do reby
Mialem do czynenia z rs tora w rowerze znajomego do xc. (scott scale) Na podstawie tego modelu (montowanego w tym scale'u) wywnioskowalem ze jest to amorek totalnie do xc bo jak siadlem na rower schowal sie prawie do konca. Sory ale jakos w zjezdzie go sobie nie wyobrazam :)
W jaworznie 2 kolesi kupiło Tory, były jeżdżone na chopach i miescie, jedna popekala przy boosterze po 3 miechach drugi to samo ale jeszcze szybciej, w jednym przypadku z gwarancji wymienili dolne lagi, drugi synek jeszcze nie reklamował. jak widać u nas 100% awaryjności tego amorka. Nawet do XC tego bym nie łykał.
pozdrawiam
W jaworznie są 2 tory.. jedna mam ja .. pekła po miesiacu ale mimo to amorek fajny... pracuje jak PIKE .. jest nawet troche miekszy.. ja mam model ten za 1250zł... regulacje ok.. a peknoł od nauki 180...
PoLno to zle wywnioskowales,a rs laduje do amorkow seryjnych sprezyne na 55 kg iec sie nei dziw ze byl miekki. Btw: amory do xc zreguly nie sa miekkie nie maja duzo skouk racze oscyluja w granicach 80 i sa lekkie. Toran ei spelna zadnego z tych wymogow.