---->BMX<------

Pawer
Kontakt:

---->BMX<------

Post autor: Pawer »

Planuje kupić BMX poniewaz stwierdzilem ze na MTB mnie narazie nie stac....
Mam na niego jakies 650-700 zł Co proponujecie jakas lekko uzywke albo nowke ??? Ma miec rotor i pegi i troche wytrzymac :p
Pawer
Kontakt:

Moze Mongoose Mischief?? hmm??

http://allegro.pl/show_item.php?item=27902131

wiem troche malo tego hajsu jak na bmx ale wiecej nie mam :/
pieniekziom
Kontakt:

Post autor: pieniekziom »

hmm za 1100 masz felta heterica na kozak opcja z korba 3pc i wogule za 999 masz felta base 20 identyko tylko korba jakis shit. Nie kupuj moongołsów znaczy mozesz kupic ale to ciezki shit jest i gówno chociarz na poczatek moze ci starczyc.Poszukaj jakis dobrych uzywek albo złoz samemu
hueheuheue
Knedlu
Kontakt:

Post autor: Knedlu »

w Warszawskim skiteamie sa przeceny BMX
mozesz tam sobie wlasnie jakies moongosa zapodac
wejdz na ich stronke.i obczaj co i jak.
livin' on trebles
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

pieniekziom jak sie nie znasz to po co piszesz...

mischiefa nie kupuj, bo to shit... qmpel go ma, polamal juz kierownice, korbe w 2 miejscach naraz, wygial rotor... a rower byl lajtowo uzywany...

BASE 20

buhahahahahhahahahahhahahahahha!!!!! przez 5 minut turlalem sie ze smiechu...

heretic
o kurwa... mialem go kiedys brac... po obejrzeniu opini i fot zrezygnowalem :D rama polamana po skoku z metra buhiehie to gdzies na pinku kiedys lezalo...

nie wiem. sam kupilem rower za te kase, dokladnie mongoose vbillain, rower jest dosyc mocno katowany i troche juz w nim niszczylem.. .w tej chwili kupilem nowa korbe, ale tylne kolo, piaste i dysk tez juz mam do wymiany... po prostu za te kase tkai sprzet... :(
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

chociaz ten mischief juz nie taki zly... myslalem ze to wersja z 2003, nawet nie popatrzlame... sorki... tego za te cene moglbys juz brac... pozdro :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
Pawer
Kontakt:

Thx za wypowiedzi.
zajrzalem do skiteamu i jest Mongoose Sniper z 999 przeceniony na 749...
moze bym dozbieral te 100 i bym go na byl sam nie wiem...
zreszta to moje poczatki bmx jezdzilem rok na mtb niestety na XC :/ i stwierdzilem ze na dualowke mnie narazie nie stac jak bedzie stac to sobie kupie narazie pozostaje mi jedno ->BMX
badam
Kontakt:

Post autor: badam »

domestos jak kupiles 3pc to pamietaj ze pedaly sa inne
MAŁY
Kontakt:

Post autor: MAŁY »

nie kupuj zadnego mongoosa wielki shit moj kumpel ma snipera jazdzi flat a juz po 2 tyg. korba lapie luzy lepiej pojezdzij jeszcze troszku w mtb pozbieraj kaske i kup sobie jakiego x-a wtp(wethepeople) napewno jest lepszy ale kosztuje okolo 1.200 lub upoluj jakiegos felta zajrzyj na strone www.bmxforever.pl . przyznam siem ja jazdze na treku vercie 3 i jestem z niego bardzo happy kupilem uzywanego za zadne pieniadze bo za 500 zl i go nigdy nie sprzedam. a uzywanego jak bedziesz kupowal to najlepiej od kogos kogo widziales jak jezdzi. moge ci podpowiedziec ze ten ix jest fajny ale niezdety nie znam goscia http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27799582 ten huffy. pozdro 2 mam nadzieje ze ci pomoglem tym postem
kazdy jazdzic moze troszku lepiej troszku gorzej
denus
Kontakt:

Post autor: denus »

Ja mam na sprzedaz bmx jak chcesz to pogadaj na gygy zemnom 2702655 jest to Schwinn power matic jedna z najlepszych ram do streetu wszystko prawie jest w nim wymienione.
chce za niego 700 fotko to na gygy lubm @@@ denus1@wp.pl]
BMX NIE DO ZAJECHANIA
www.TOTEMSHOP.pl
ODPOWIEDZ