---->BMX<------
---->BMX<------
Planuje kupić BMX poniewaz stwierdzilem ze na MTB mnie narazie nie stac....
Mam na niego jakies 650-700 zł Co proponujecie jakas lekko uzywke albo nowke ??? Ma miec rotor i pegi i troche wytrzymac :p
Mam na niego jakies 650-700 zł Co proponujecie jakas lekko uzywke albo nowke ??? Ma miec rotor i pegi i troche wytrzymac :p
Moze Mongoose Mischief?? hmm??
http://allegro.pl/show_item.php?item=27902131
wiem troche malo tego hajsu jak na bmx ale wiecej nie mam :/
http://allegro.pl/show_item.php?item=27902131
wiem troche malo tego hajsu jak na bmx ale wiecej nie mam :/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pieniekziom jak sie nie znasz to po co piszesz...
mischiefa nie kupuj, bo to shit... qmpel go ma, polamal juz kierownice, korbe w 2 miejscach naraz, wygial rotor... a rower byl lajtowo uzywany...
BASE 20
buhahahahahhahahahahhahahahahha!!!!! przez 5 minut turlalem sie ze smiechu...
heretic
o kurwa... mialem go kiedys brac... po obejrzeniu opini i fot zrezygnowalem :D rama polamana po skoku z metra buhiehie to gdzies na pinku kiedys lezalo...
nie wiem. sam kupilem rower za te kase, dokladnie mongoose vbillain, rower jest dosyc mocno katowany i troche juz w nim niszczylem.. .w tej chwili kupilem nowa korbe, ale tylne kolo, piaste i dysk tez juz mam do wymiany... po prostu za te kase tkai sprzet... :(
mischiefa nie kupuj, bo to shit... qmpel go ma, polamal juz kierownice, korbe w 2 miejscach naraz, wygial rotor... a rower byl lajtowo uzywany...
BASE 20
buhahahahahhahahahahhahahahahha!!!!! przez 5 minut turlalem sie ze smiechu...
heretic
o kurwa... mialem go kiedys brac... po obejrzeniu opini i fot zrezygnowalem :D rama polamana po skoku z metra buhiehie to gdzies na pinku kiedys lezalo...
nie wiem. sam kupilem rower za te kase, dokladnie mongoose vbillain, rower jest dosyc mocno katowany i troche juz w nim niszczylem.. .w tej chwili kupilem nowa korbe, ale tylne kolo, piaste i dysk tez juz mam do wymiany... po prostu za te kase tkai sprzet... :(
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
-
- Kontakt:
Thx za wypowiedzi.
zajrzalem do skiteamu i jest Mongoose Sniper z 999 przeceniony na 749...
moze bym dozbieral te 100 i bym go na byl sam nie wiem...
zreszta to moje poczatki bmx jezdzilem rok na mtb niestety na XC :/ i stwierdzilem ze na dualowke mnie narazie nie stac jak bedzie stac to sobie kupie narazie pozostaje mi jedno ->BMX
zajrzalem do skiteamu i jest Mongoose Sniper z 999 przeceniony na 749...
moze bym dozbieral te 100 i bym go na byl sam nie wiem...
zreszta to moje poczatki bmx jezdzilem rok na mtb niestety na XC :/ i stwierdzilem ze na dualowke mnie narazie nie stac jak bedzie stac to sobie kupie narazie pozostaje mi jedno ->BMX
nie kupuj zadnego mongoosa wielki shit moj kumpel ma snipera jazdzi flat a juz po 2 tyg. korba lapie luzy lepiej pojezdzij jeszcze troszku w mtb pozbieraj kaske i kup sobie jakiego x-a wtp(wethepeople) napewno jest lepszy ale kosztuje okolo 1.200 lub upoluj jakiegos felta zajrzyj na strone www.bmxforever.pl . przyznam siem ja jazdze na treku vercie 3 i jestem z niego bardzo happy kupilem uzywanego za zadne pieniadze bo za 500 zl i go nigdy nie sprzedam. a uzywanego jak bedziesz kupowal to najlepiej od kogos kogo widziales jak jezdzi. moge ci podpowiedziec ze ten ix jest fajny ale niezdety nie znam goscia http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27799582 ten huffy. pozdro 2 mam nadzieje ze ci pomoglem tym postem
kazdy jazdzic moze troszku lepiej troszku gorzej
Ja mam na sprzedaz bmx jak chcesz to pogadaj na gygy zemnom 2702655 jest to Schwinn power matic jedna z najlepszych ram do streetu wszystko prawie jest w nim wymienione.
chce za niego 700 fotko to na gygy lubm @@@ denus1@wp.pl]
BMX NIE DO ZAJECHANIA
chce za niego 700 fotko to na gygy lubm @@@ denus1@wp.pl]
BMX NIE DO ZAJECHANIA
www.TOTEMSHOP.pl