suport
suport
potrzebuje tani suport i oczywiscie dobry jaki mi polececie z gory dzieki za podpowiedzi
demolka
Nie ma takowych wszy.. sa do dupy,
najtan to dartm za 160zeta,zdania sa podzielone ja miale go w reku- kupil bym go
truvat mam tego za 180 tez straszne gowno.
reszta to race face ceny od 200 z zewnet miskami,czyli malo komu pasuje,albo 300zeta jaz dobry w gore...ceny ida
mowa o isis
najtan to dartm za 160zeta,zdania sa podzielone ja miale go w reku- kupil bym go
truvat mam tego za 180 tez straszne gowno.
reszta to race face ceny od 200 z zewnet miskami,czyli malo komu pasuje,albo 300zeta jaz dobry w gore...ceny ida
mowa o isis
http://img403.imageshack.us/my.php?image=img2147ue3.jpg
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
MaxDamageDAwookie85- dokładanie.. i tak jest... niestety jeślie chodzi o te z wewnętrznymi łożyskami... są albo takie co trzeba serwisować co miesiąć bo włazi piach i trzeszczy, sa takie co sie miski luzują,
a jeszcze inne mają do dupy strzelające łożyska... Ja mam osobiście GPDH i nie narzekam bo jest bardzo mocny i ma dobre łożyska ale niestety nie jest wogóle uszczelniony i co jakiś czas trzeba wykręcić wyczyścic i nasmarowac i jest GIT... mógłbym go polecić...
jednak supporty w takich cenach jak evolve dh, GPDH ,Dartmoor powinny pokazywać wyższą klasę ale niestety tak nie jest... :/ Co jednemu co innego dolega :/
a jeszcze inne mają do dupy strzelające łożyska... Ja mam osobiście GPDH i nie narzekam bo jest bardzo mocny i ma dobre łożyska ale niestety nie jest wogóle uszczelniony i co jakiś czas trzeba wykręcić wyczyścic i nasmarowac i jest GIT... mógłbym go polecić...
jednak supporty w takich cenach jak evolve dh, GPDH ,Dartmoor powinny pokazywać wyższą klasę ale niestety tak nie jest... :/ Co jednemu co innego dolega :/
ACid in the sky :() Zły plan nie jest dobry :)
MaxDamageDA nie przejmuj sie ja mialem evolve fr i mi sie lozyska rozsypaly... jakos po 1moze 2 mies. jazdy.. ale wczesniej juz zaczely szczelac i blokowac korbe..;] Ja polecam teraz dartmoor hard-barr mam go i jest nie drogi i ma gigantyczne 2 lozycha ktore ceizko rozdupic.. a uszczelnienia jeszcze dobrze pelnia role :P:)