Jaki rower ?
Jaki rower ?
Siemka... poraz kolejny daje temat ale teraz zupelnie nie zwiazany z tamtymi... Dobra do rzeczy... licze nawas bo jestem totalnie w kropce... mianowicie cacy czas do dzsiaj mialem zamiar zlozyc cos do streetu albo 4x... teraz nie wiem czy nie zlozyc jak ja to nazywam "fulla bez fulla..." albo jak kto walo "freestyle z 2 polka"... Mialem sobie zlozyc kone 13" z pikiem... i uniwersalny rower...a teraz tak sobie mysle zeby nie wiem rozwijac sie i isc dalej... i mysle nad sztywniakiem z 2polka n cock z shiverem albo cos takiego albo dm ds 3.0 albo w najlepszym wypadku banshee morphine... powiedzcie co myslicie ogolnie o takim pomysle przerzucenia sie i... ogolnie jaki zestaw... prosze o jak najwiecej wypowiedzi bo to dla mnei wazne... amm straszny metlik w glowie a... nie wiem co mam zrobic... mysle nad czyms do 4 - 5 tysi... bez hamulcy bo mam juz swoje kochane hopey mini '03 :)... hymmm :(
Nie no nie mam na mysli jaka rama czy cos... tylko chodzi mi o sam pomysl przerzucenia sie na dh... mimo ze ze sztywna to i tak mozna nawet na street jechac tylko ze to maxymalne utrudnienie i ograniczenia... froger34 Powiedz mi w czym ty jezdzisz bo widze na foto ze masz draga i 2 polki... teoretycznie cos takiego co ja chce zlozyc tyle ze troche wyzsza klase mam na mysli no ale pomysl ten sam tyle ze ja chce mies 24"... wypowiedzcie sie wszyscy...
no ja jezdze ogolnie we wszystkim prócz zjazdów .. wale droopy i czesto dirt i powiem Ci ze nie narzekam jezdzi się spoko... sztyniak z dwupólka to dobra machina ale juz nie do czystego dh ale pośmigac można...
apropos cchesz tlyko na tył 24 a na przód 26?? jeśli tak to możebyc ni za bardzo bo bedzie kiepska geometria :/
apropos cchesz tlyko na tył 24 a na przód 26?? jeśli tak to możebyc ni za bardzo bo bedzie kiepska geometria :/
Ja mam na sprzedaż ramę Kona Scrap 2004, 15,5" czerwona. Bdb stan- żadnych pęknięć i wgłębień. Normalne ryski od łańcucha i linek. Cena 450 zł do dogadania.
Info na gg: 3767415 i mailu: szatek_gd@interia.pl
Info na gg: 3767415 i mailu: szatek_gd@interia.pl
Genralnie jak wooki pisze zloz osbie jakas akite + jakis pike, bezsensu tyle kasy na sztywniaka wydac. Dla pocieszenia powiem Ci e za 5k kumple zlozyl big hita z white brothersem dh 2. A jak nie chcesz fulla. To wez ramke typu stp albo p3 i pike i masz rower do wszystkiego. I moim zdaniem nie biez 24" To ze sa male wcale duzo nei daje, byl bum na male kolko sporo osob teraz wraca.
Ssij pento
ja bym na twoim miejscu wszedl w ten pomysl sztywniaka z 2pulka, bo powiem ci ze wychodzi dosc uniwersalny rower, skrajnie tak od ht dh do lekkiego streetu wiec... przykladowo i bitch i ds to takie ramki do wszystkiego, wiec mysle ze powinienes cos takiego zlozyc...
bitch, ds, morphine, exe, cock, junior, shiver (wydaje mi sie ze za duzy kloc za bardzo ograniczy mozliwosci a tobie chodzi o bardziej wszechstronny rower), albo 66 to by jeszcze bardziej poprawilo mozliwosci takiego bika
bitch, ds, morphine, exe, cock, junior, shiver (wydaje mi sie ze za duzy kloc za bardzo ograniczy mozliwosci a tobie chodzi o bardziej wszechstronny rower), albo 66 to by jeszcze bardziej poprawilo mozliwosci takiego bika
-
- Kontakt: