KURESKI PROBLEM Z GG
KURESKI PROBLEM Z GG
j/w caly dzien bylo dobrze, dziala wszysciutki, lajcik. kolo 4popoludniu poszedlem na obiad wylaczajac kompa. przychodze za jakas godzine, pisze do kumpli typewo "elo elo" a oni nic nie odpowiadaja. sytuacja powtorzyla sie z piecioma osobami. po chwili zaczelem pisac do nic "widzisz co pisze?". wlaczylem skype i tam napisalem do kolegi. okazalo sie ze on widzi moj opis, widzi jak zmienia sie na zw, dostepny, niedostepny tylko nie widzi co ja pisze. zeby bylo smieszniej to ja widze co on pisze do mnie, sms da sie wysylac... btw mam gg 7.0.
MIAL KTOS PODOBNY PROBLEM?
prosze o pomoc bo tak chooyowo mi sie pierwszy raz zrobilo.
thx.
MIAL KTOS PODOBNY PROBLEM?
prosze o pomoc bo tak chooyowo mi sie pierwszy raz zrobilo.
thx.
nie przejmuj sie - mi dawniej gg robilo podobne problemy, osoby czasem nie widzialy co pisze (tez mam gg 7.0)... ale nie ma sie co martwic, czesto gg jest przeciazone i szwankuje... byla jakas strona gdzie mozna bylo zobaczyc wszystkie serwery gg (czy sa zapelnione, czy dzialaja etc)i mogles sie np.zalogowac do innego serwera niz wybral Ci docelowo przy wlaczeniu komopa, ale nie pamietam adresu...
www.feel-free.pl
yasiuuu dziex... tu pojawia sie sie pytanie: skad wziasc taka stronke?
tu znalazlem cos ale nie wiem czy o to ci chodzilo?
http://monitor.wiadomosc.info/
tu znalazlem cos ale nie wiem czy o to ci chodzilo?
http://monitor.wiadomosc.info/
Dzis i mnie to spotkalo... napisalem maila do tech@gadu-gadu.pl
------
Witam,
wciąż pracujemy nad skutecznością filtrów antyspamowych, prosimy o cierpliwość
i prosze wybaczyć utrudnienia w korzystaniu z gg.
Blokada jest czasowa, prosze oczekiwać odblokowania.
Może to być około kilku godzin.
------
Wynika z tego ze moze to spotkac kazdego bez wzgledu jakiego komunikatora sie uzywa mnie to na tlen`ie spotkalo ;)
------
Witam,
wciąż pracujemy nad skutecznością filtrów antyspamowych, prosimy o cierpliwość
i prosze wybaczyć utrudnienia w korzystaniu z gg.
Blokada jest czasowa, prosze oczekiwać odblokowania.
Może to być około kilku godzin.
------
Wynika z tego ze moze to spotkac kazdego bez wzgledu jakiego komunikatora sie uzywa mnie to na tlen`ie spotkalo ;)