Witam, nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat więc dałem go tu. Chciałem sie dowiedzieć czy wszystkie kiery mają tą samą średnice w miejscu gdzie zakłada sie gripy i czy pasują na nie gripy BMX bo jeździłem do niedawna na BMX'ie a teraz przeżucam sie na MTB i założyłbym swoje gripy od BMX'a bo są bardzo wygodne i w ogóle je kocham :D nigdy innych nie kupie :P PRIMO LOGO rox :P
z tego co wiem to te śrubki są seryjnie przykręcone musisz je poluzować i powinno wejśc.. a jak nie, to pewnie wina tego pierścienia po bokach moze musisz bo jakoś rozepchnąć gdzies, nie wiem - przesmarować troche powinno wejśc łatwiej zreszta pojecia nie mam dawno je miałem.. [=
padixw tym problem ze nawet jak wyjme srubki cale to i tak za cholere nie chca zchodzic... a jak juz prawie zejda to na kierze zostanie ten pierscien... :/
przy nowości tak jest, ja bo walnąłem młotem gumowym to wszedł.. potem ze ściagnięciem problemów tez nie było. walniesz z młota gumowego albo normalnego PRZEZ KAWAŁEK DREWNA to nic nie bedzie kierownicy myśle.